Colonie sătmăreană la Chiajna?

13 Jan. 2009, 15:18 Liga 2
Colonie sătmăreană la Chiajna?

În momentul de față, echipa din Chiajna are în lot doi sătmăreni, pe fundașul Gardoș și pe mijlocașul Marian Pop, dar sunt șanse ca din retur să mai apară un conjudețean. Este vorba de Marius Pop, jucător de bandă dreaptă de la echipa din Liga a IV-a sătmăreană, Turul Micula.

 

Conform siteului www.fcolimpia.ro, “Macho”, cum este poreclit sătmăreanul, s-a născut în 10 octombrie 1985 și a debutat în Liga a II-a la Olimpia Satu Mare, la doar 19 ani. După un sezon, a ajuns în Liga a III-a, la Victoria Carei și, după un tur de campionat reușit, în iarna lui 2005 a revenit în al doilea eșalon, dar la Minerul Lupeni.

 

După doi ani petrecuți la gruparea din Lupeni, Marius Pop a revenit pe meleagurile natale, de data asta la Turul Micula, aflată în Liga a III-a.

 

Deși la finalul campionatului trecut a retrogradat cu Micula în campionatul județean, Marius a rămas la clubul care i-a oferit o șansă atunci când echipa din Lupeni l-a tras pe linie moartă. Alegerea sa nu a fost greșită și la finalul turului de campionat, Turul Micula se află în luptă strânsă cu Energia Negrești pentru a ajunge la barajul de promovare în Liga a III-a.

 

Evoluțiile sale au fost remarcate și de oficialii clubului din Chiajna care l-au chemat ieri în probe, urmând ca în funcție de randamentul dat în amicale să se decidă dacă va fi achiziționat pentru retur sau nu.

 

 

Articol scris de Mihai Andrieș

13 Jan. 2009, 15:18 Liga 2
Pe aceeași temă