Christ Kouadio reacționează după ce l-a accidentat și i-a încheiat sezonul lui Denis Roș. ”Regret mult și vreau să-l întâlnesc”

Narcis POHOAȚĂ 21 Apr. 2023, 16:54 Liga 2
Christ Kouadio reacționează după ce l-a accidentat și i-a încheiat sezonul lui Denis Roș. ”Regret mult și vreau să-l întâlnesc”

Christ Kouadio, fundașul dreapta al Politehnicii Iași, a reacționat public după ce l-a accidentat pe fotbalistul Unirii Dej, Denis Roș, în meciul pe care cele două formații l-au disputat în Copou, în Sâmbăta Mare.

La un duel aerian petrecut undeva la mijlocul terenului, în minutul 58, Kouadio (22 de ani) și Roș (25 de ani) au sărit la cap pentru a lovi mingea, însă jucătorul Iașiului a ratat intervenția și l-a lovit cu capul în față pe adversarul său.

Reacția lui Christ Kouadio după ce a aflat de gravitatea accidentării lui Denis Roș

Denis Roș a continuat partida cu un bandaj la cap, însă investigațiile medicale efectuate la Iași și Cluj-Napoca au arătat că jucătorul a suferit o fractură sinus frontal anterior. Accidentare ce îl va ține pe fundașul Unirii în afara terenului pentru tot restul sezonului.

Paradoxal, Denis Roș a fost lovit cu capul de cel mai scund jucător de pe teren, ivorianul măsurând doar 1,70 m.

După ce a aflat de accidentarea pe care i-a provocat-o colegului său din apărarea Unirii Dej, Kouadio a reacționat public.

Într-o postare pe pagina de Facebook a clubului din Copou, fundașul dreapta al Politehnicii Iași și-a exprimat regretul pentru faptul că i-a încheiat prematur sezonul lui Denis Roș și a precizat că și-a lovit involuntar adversarul.

”Regret mult accidentarea lui Denis Roș, din meciul de sâmbătă. Nu am avut nici cea mai mică intenție să îl lovesc. Am aflat că va lipsi câteva săptămâni. Sunt alături de el și îi doresc să revină sănătos pe teren cât mai repede. Vreau să-l întâlnesc la meciul de la Dej al Politehnicii, din returul play-off-ului, să-i transmit personal cât de rău îmi pare pentru accidentarea pe care i-am provocat-o, repet, fără să vreau”, a transmis Christ Kouadio.

  • În urma acelei lovituri, care i-a provocat sângerare lui Roș și circa șase minute a fost scos din joc până a fost bandajat, arbitrul Robert Avram i-a arătat doar cartonașul galben lui Christ Kouadio, cât și antrenorului Unirii, Dragoș Militaru, pentru proteste.

Sezon încheiat pentru Denis Roș

Potrivit clubului Unirea Dej, fundașul Denis Roș va trebui să stea pe tușă cel puțin șase săptămâni, urmând ca la revenirea pe teren să poarte o mască de protecție. Astfel, sezonul în curs este încheiat pentru jucătorul formației ardelene.

”Denis Roș, “out” pentru tot restul sezonului
În minutul 58 al jocului cu Politehnica Iași, Denis Roș a fost lovit cu capul, în față, de către Kouadio. Deși fundașul nostru a sângerat abundent, arbitrul Robert Avram a considerat că africanul trebuie să primească doar cartonaș galben.
Imediat după partida de sub Copou, fundașul stânga a efectuat mai multe investigații medicale (inclusiv Computer Tomograf) atât la Iași, cât și la Cluj-Napoca și a aflat diagnosticul: fractură sinus frontal anterior.
Din păcate, uniristul în vârstă de 25 de ani va sta departe de terenul de fotbal cel puțin 6 săptămâni, urmând ca apoi să fie nevoit să poarte o cască atunci când va reveni la antrenamente.
Însănătoșire grabnică, Denis! Suntem alături de tine!”, a transmis Unirea Dej.

În acest sezon de Liga 2, Denis Roș a evoluat în 15 meciuri ale Unirii Dej, în 10 dintre ele intrând ca titular. În ediția trecută de campionat, fundașul stânga a fost utilizat în 22 de partide din totalul de 25, în toate începând ca titular și doar de două ori a fost schimbat.

 

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-sc-otelul-galati-se-joaca-de-la-ora-1730-in-sezonul-regular-trupa-lui-dorinel-munteanu-pierdea-primul-meci-la-dej-si-totodata-locul-1-19267412

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-din-nou-in-exil-din-cauza-vremii-dupa-mogosoaia-si-miroslava-echipa-lui-leo-grozavu-se-antreneaza-acum-iar-in-afara-bazei-din-copou-19267360

https://liga2.prosport.ro/seria-1/veste-proasta-pentru-unirea-dej-in-privinta-lui-denis-ros-fundasul-si-a-aflat-diagnosticul-dupa-accidentarea-suferita-in-meciul-cu-poli-iasi-in-care-a-ramas-pe-teren-cu-capul-bandajat-19267368

https://liga2.prosport.ro/seria-1/shayon-harrison-s-a-razgandit-atacantul-britanic-si-a-prelungit-contractul-cu-poli-iasi-la-scurt-timp-dupa-ce-anuntase-ca-vrea-sa-plece-19267114

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-5-si-6-din-play-off-ul-si-play-out-ul-ligii-2-in-grupa-de-promovare-dejul-si-buzaul-sunt-gazde-in-urmatoarele-doua-runde-19267042

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-unirea-dej-se-joaca-de-la-ora-1415-in-copou-singura-echipa-neinvinsa-acasa-in-acest-sezon-de-liga-2-se-pot-desprinde-in-fruntea-play-off-ului-19266871

Narcis POHOAȚĂ 21 Apr. 2023, 16:54 Liga 2
Pe aceeași temă