Chirilă: „Jucăm și mâine cu Steaua, dacă e nevoie, dar am vrea să se amâne”

Marius ANGHEL 02 Aug. 2013, 18:43 Liga 2
Chirilă:**

Ionuț Chirilă, antrenorul Concordiei Chiajna, susține că, dacă FRF o va decide, este dispus să își pregătească echipa pentru meciul cu Steaua, pe care Rapid ar fi trebuit să îl dispute sâmbătă seară, de la ora 21:00. Giuleștenii au fost excluși din Liga I, după ce TAS a decis că formația ilfoveană trebuie să aibă acest drept.

„Am avut un mare avocat, care a câștigat acest proces. Mesajul deciziei este că Rapid este exclusă din divizia națională și se cere FRF să introducă de urgență Chiajna în Liga I. Trebuie aplicată imediat și FRF trebuie să reunească de urgență un Comitet Executiv care să aplice această decizie.

Steaua-Rapid nu are cum să se joace mâine, pentru că decizia este executorie. Consider că meciul acesta ar trebui să se amâne, dar noi suntem o echipă care respectă orice se va decide. Lumea a confundat cererile noastre, a fost cererea de nejucare a barajului, care a fost respinsă, și procesul pe fond, care s-a judecat după ce s-a jucat barajul.

Pentru cei care contestă și menținerea noastră în Liga I le spun că există deja precedente, când și alte formații, nelicențiate, au rămas în Liga I”, a spus Ionuț Chirilă la Sport.ro.

Marius ANGHEL 02 Aug. 2013, 18:43 Liga 2
Pe aceeași temă