Potop la Târgoviște! Chindia s-a antrenat pe holurile Stadionului ”Eugen Popescu” din cauza condițiilor meteo

Bogdan ISTRATE 05 Jul. 2023, 15:06 Liga 2
Potop la Târgoviște! Chindia s-a antrenat pe holurile Stadionului ”Eugen Popescu” din cauza condițiilor meteo

Din zorii zilei de miercuri până spre prânz a plouat torențial la Târgoviște, astfel că antrenamentul echipei lui Dragoș Militaru pe gazonul stadionului a fost anulat, ședința de pregătire mutându-se pe holurile arenei.

Conform ANM, la Târgoviște au căzut 57 litri/mp în mai puțin de trei ore, în intervalul 06:30 – 09:00. Mai multe drumuri din municipiu, dar și parcări, au devenit impracticabile.

Chindia Târgoviște, probleme din cauza condițiilor meteo

Gazonul Stadionului ”Eugen Popescu” a fost și el inundat, însă pentru scurt timp.

După o oră de când a încetat ploaia, nu mai era apă pe gazon. Drenajul a funcționat rapid în condițiile în care a fost un adevărat potop. De la inaugurarea stadionului, în luna mai, nu a plouat atât de puternic la Târgoviște”, au spus sursele Liga2.ro.

  • FOTO articol: Nu este prima dată când stadionul din Târgoviște se inundă. Și la 25 iunie au fost probleme din cauza ploilor. 

Chindia Târgoviște riscă să aibă probleme și în zilele următoare

Dacă luni seară echipa s-a antrenat pe arena principală, marți ședința tactică de pregătire a avut loc la Aninoasa. Rămâne de văzut ce se va întâmpla joi și vineri, în condițiile în cate prognozele indică noi precipitații abundente în zonă.

Sistemul Ro-Alert a emis două mesaje în cursul dimineții de miercuri, 5 iulie, în zona Târgoviștei. Primul viza un cod nowcasting portocaliu de ploi torențiale, iar al doilea posibile inundații pe râul Ialomița.

Foto: Grup Facebook Dâmbovița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/probleme-peste-probleme-la-fc-brasov-19276817

https://liga2.prosport.ro/seria-1/surprize-surprize-in-valea-domanului-csm-resita-nu-a-obtinut-certificarea-pentru-liga-2-cristian-bobar-este-increzator-in-apel-19276812

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-cedat-la-doua-goluri-diferenta-in-amicalul-cu-cfr-cluj-dan-alexa-era-clar-ca-o-sa-suferim-dar-am-aratat-bine-in-multe-momente-19276803

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-inca-il-mai-asteapta-pe-jordan-gele-inapoi-la-selimbar-l-am-primi-cu-bratele-deschise-antrenorul-sibienilor-despre-cum-decurge-pregatirea-si-ce-si-mai-doreste-19276792

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-lot-de-22-de-jucatori-in-cantonament-19276762

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eduard-lambrinoc-a-fost-prezentat-oficial-de-fc-voluntari-prima-reactie-a-jucatorului-plecat-de-la-fc-brasov-19276754

 

Bogdan ISTRATE 05 Jul. 2023, 15:06 Liga 2
Pe aceeași temă