Chindia continuă cu aceeași antrenori și în Liga 2. Târgoviștenii vor să mărească capacitatea stadionului

Marius ANGHEL 03 Jun. 2015, 18:23 Liga 2
Chindia continuă cu aceeași antrenori și în Liga 2.** Târgoviștenii vor să mărească capacitatea stadionului

Nou-promovată în Liga 2 din Seria a III-a a Ligii 3, Chindia Târgoviște merge pe mâna aceluiași staff tehnic și în următorul sezon. Conducerea echipei dâmbovițene i-a reconfirmat în funcții pe antrenorii care au readus-o pe Chindia în eșalonul secund.

„Principalul” Nicu Croitoru, „secundul” Sică Bârdeș, Cosmin Lunescu, antrenorul cu portarii, vor rămâne pe banca roș-albaștrilor. „Nu se pune problema să schimbăm antrenorii. Croitoru și Bârdeș au făcut treabă, în condițiile destul de grele, cel puțin la început. Nu știu câtă lume a avut încredere în acest proiect”, a declarat, pentru dbsport.ro, președintele Chindiei, Marcel Ghergu.

Altfel, jucătorii grupării din Târgoviște nu au luat vacanță după ce vinerea trecută au susținut ultimul meci al sezonului. Pătru și coechipierii săi vor continua să se pregătească la stadionul „Eugen Popescu” până la sfârșitul săptămânii viitoare.

Vor să redeschidă accesul în peluză

În altă ordine de idei, stadionul din Târgoviște ar putea găzdui în Liga 2 mai mulți spectatori. Momentan, arena poate primi cel mult 5.000 de spectatori, însă șefii Chindiei caută soluții pentru ca cel puțin peluza să fie redeschisă, fără a se face lucrări de consolidare. În urmă cu patru ani, tribuna a doua și peluza stadionului „Eugen Popescu” au fost închise, considerându-se că prezintă un real pericol de prăbușire.

„Noi vom merge să cerem avize pentru a redeschide acele sectoare, în care ar intra în jur de 2.000 de oameni. Cu 4-5.000 de locuri la tribuna I și în sectoarele din colțul de la Casa Armatei, am duce capacitatea la 7.000 de locuri, ceea ce ar fi acceptabil la acest moment”, a mai spus Ghergu pentru dbsport.ro.

Marius ANGHEL 03 Jun. 2015, 18:23 Liga 2
Pe aceeași temă