Chiajna își pune toate speranțele în TAS: „Am pierdut un meci, dar nu și războiul”

Marius ANGHEL 15 Jul. 2013, 10:44 Liga 2
Chiajna își pune toate speranțele în TAS:**

Conferința de presă de la finalul meciului de baraj dintre Chiajna și Rapid l-a surprins pe Ionuț Chirilă, antrenorul ilfovenilor, aproape jubilând: „Sunt foarte sigur că decizia celor de la TAS va fi una favorabilă nouă și că rămânem în Liga I”, a spus acesta. Chiajna a contestat la Lausanne dreptul Rapidului de a juca în Liga I, pe motiv că nu și-a luat licența.

Contactat ieri de ProSport, Chirilă și-a menținut declarația: „Am primit ieri o hârtie de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Decizia lor ne ve fi comunicată joi, pe data de 18 iulie. Nu am nicio emoție. Am pierdut un meci, dar nu și războiul. Chiajna o să aibă, sezonul acesta, șansa să facă reprize secunde excepționale, așa cum a fost prima din meciul cu Rapid”, a declarat tehnicianul Concordiei.

Și SCMS Iași, prin vocea lui Florin Prunea a anunțat că va depune azi la TAS o contestație oficială împotriva barajului.

Rapidul tot nu crede

Tehnicianul giuleștenilor, Marian Rada, a preferat să vorbească moderat despre verdictul celor de la TAS: „Eu încă nu cred că a fost depus vreun memoriu de cei de la Chiajna. Dacă e adevărat, nu ne rămâne decât să așteptăm. Cred că am demonstrat că merităm să jucăm în Liga I. Cei de la TAS trebuie să țină cont și de barajul ăsta, doar nu l-am jucat degeaba”, a declarat acesta.

Rapid a învins-o sâmbătă pe Concordia cu scorul de 2-1. Pentru giuleșteni au marcat Coman și Ioniță II în timp ce pentru ilfoveni a punctat Florea.

Articol scris de Sorina OPRIȚESCU

Marius ANGHEL 15 Jul. 2013, 10:44 Liga 2
Pe aceeași temă