CF Brăila se mută în tur la Însurăței sau Ianca!

04 Jul. 2012, 11:45 Liga 2
CF Brăila se mută în tur** la Însurăței sau Ianca!

Deși pare surprinzător la prima vedere, chiar așa vor sta lucrurile: echipa de fotbal CF Brăila va juca partidele din viitorul tur de campionat al ediției 2012-2013 a ligii secunde pe stadionul din Însurăței sau pe cel de la Ianca! Și asta datorită faptului că gazonul stadionul „Municipal” va intra în reparații capitale! Nu de alta, dar după ce oficialii de la FRF au venit la fața locului să inspecteze suprafața de joc a bătrânului stadion brăilean s-a ajuns la concluzia că și Brăila trebuie să beneficieze de cei 140.000 de euro, sumă nerambursabilă oferită de federația de specialitate.

Astfel, gazonul viitor va avea parte de o instalație de încălzire pe dedesupt, dar nu știm și ce calitate va avea suprafața de joc care o va înlocui pe cea care este acum. Și cum lucrările sunt preconizate a începe în luna august, conducerea CF Brăila a luat decizia ca echipa să joace partidele din viitorul tur al ligii a doua la Însurăței sau la la Ianca.

În opinia noastră, credem că stadionul din Însurăței este cel mai propice pentru a găzdui partide de liga a doua, având în vedere faptul că că are un gazon impecabil, iar condițiile oferite de acea locație sunt net superioare celor de la Ianca.

Articol scris de Valentin Constantinescu

04 Jul. 2012, 11:45 Liga 2
Pe aceeași temă