CF Brăila are galerie la meciul cu Gloria Buzău. Investitorul italian asigură transportul pentru 56 de persoane

Marius ANGHEL 05 Mar. 2015, 16:33 Liga 2
CF Brăila are galerie la meciul cu Gloria Buzău.** Investitorul italian asigură transportul pentru 56 de persoane

La meciul pe care îl va juca sâmbătă în Crângul Buzăului, CF Brăila va fi susținută de o galerie formată din 56 de persoane. Plecarea spre Buzău se va face sâmbătă, la ora 09.00, din fața stadionului Municipal, fiecare suporter urmând să primească din partea clubului câte un fular cu însemnele CF Brăila.

Suporterii au discutat la începutul acestei săptămâni cu conducerea clubului brăilean, iar noul investitor, italianul Mario Cavalli a promis că va asigura transportul brăilenilor la această partidă.

„Câțiva fani ai echipei noastre au venit la stadion și au soliciat un mijloc de transport pentru a ajunge sâmbătă la Buzău, ca să o susțină pe CF Brăila în partida cu Gloria și noi am fost de acord să-i sprijinim. Mario Cavalli va susține financiar această deplasare. Sper ca vremea nefavorabilă care s-a anunțat pentru următorul interval de timp să nu-i determine pe acești suporteri să renunțe, echipa va avea nevoie de ei la acest joc”, a declarat Valentin Avramescu, președintele echipei brăilene.

Cei care doresc să meargă la Buzău trebuie să trimită un mesaj privat pe pagina facebook a clubului, care să conțină numele și prenumele, dar și CNP-ul. Accesul în autocar se va face numai pe baza cărții de identitate.

„Îi rugăm pe suporteri să nu vină cu materiale pirotehnice, să nu consume băuturi alcoolice și să aibă un comportament civilizat, atât pe drum, cât și la stadion”, a mai spus Avramescu.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 05 Mar. 2015, 16:33 Liga 2
Pe aceeași temă