Cetatea a pus ochii pe jucătorii Iașiului

14 Jan. 2009, 11:45 Liga 2
Cetatea a pus ochii pe jucătorii Iașiului

Președintele Dumitru Moldovan a anunțat că Cetatea este interesată de împrumutul fotbaliștilor Clement Pălimaru (foto), Adrian Cososchi și Bogdan Straton de la Politehnica Iași. Oficialul sucevean susține că a primit asigurări din partea conducătorului grupării din Copou, Sorin Boca, că cei trei fotbaliști ieșeni vor fi direcționați spre Cetatea în cazul în care nu vor fi opriți de antrenori în lotul cu care Politehnica va ataca returul campionatului Ligii I.

Conform presei sportive, Cetatea are concurență serioasă în tentativa de a-i înregimenta pe cei trei fotbaliști ieșeni. FC Botoșani spre exemplu și-a anunțat intenția de a-și asigura serviciile mijlocașului Bogdan Straton.

După Roberto, Tomaz sau Dimas, fotbaliști care au îmbrăcat tricoul Cetății în urmă cu un an sau doi, gruparea suceveană este pe cale să realizeze un nou transfer exotic. Este vorba de atacantul brazilian Patrick Cruz Pedroza, care în tur ar fi evoluat pentru formația de liga a III-a, Unirea Dej.

 

Pentru achiziționarea brazilianului, Cetatea se află în competiție cu FCM Târgu Mureș. Cel puțin așa susțin oficialii grupării sucevene.

 

articol scris de Gabriel Toderașcu

14 Jan. 2009, 11:45 Liga 2
Pe aceeași temă