„Cele trei puncte pot însemna pentru Gloria o reintrare în campionat”

Publicat: 20 Apr. 2012, 13:24 Actualizat: 20 Apr. 2012, 13:25 Liga 2

Astăzi în uvertura etapei a 22-a, Gloria Buzău întâlnește pe teren propriu Astra II Giurgiu, partidă care va începe la ora 16.00. Pentru echipa din Crâng, aflată în zona minată a clasamentului, singura variantă acceptată în această confruntare este victoria. Una care ar reaprinde și mai mult speranțele în tabăra buzoiană după cea obținută runda trecută la Otopeni.

Antrenorul gazdelor, Mihai Ciobanu, speră ca, în ciuda problemelor de lot cauzate de suspendări și accidentări, la finalul partidei de astăzi echipa sa și spectatorii să aibă motive de bucurie. „Cele trei puncte puse în acest joc pot însemna pentru Gloria Buzău o reintrare în campionat. Punctele sunt vitale la țelul pe care îl avem și trebuie să rămână la Buzău. Ar însemna enorm și pentru moralul și încrederea jucătorilor așa că trebuie să legăm victoria de la Otopeni cu una și în meciul contra Astrei Giurgiu.”, a declarat tehnicianul grupării din Crâng.

„Vrem să demonstrăm că rezultatul de la Otopeni n-a fost întâmplător”

Fundașul Gloriei Buzău, Andrei Berceanu consideră că partida va fi foarte dificilă dar speră la o victorie care va cântări mult în lupta pentru evitarea retrogradării. „Din păcate avem câțiva jucători suspendați însă sperăm să trecem peste asta și să câștigăm. Totul depinde numai de noi și vrem să demonstrăm că rezultatul din etapa trecută de la Otopeni nu a fost unul întâmplător și că suntem o echipă valoroasă.”, a spus Berceanu.

„Trebuie să tratăm fiecare meci ca pe o finală”

La rândul său, jucătorul formației buzoiene Mădălin Murdărea consideră că o victorie ar fi extrem de importantă în încercarea de a realiza obiectivul. „Trebuie să tratăm fiecare meci ca pe o finală având în vedere situația în care se află echipa. Ne dorim foarte mult victoria, însă nu doar atât, ci sperăm s-o și obținem.”, a punctat Murdărea.

Pentru jocul de astăzi antrenorul Gloriei Buzău nu poate conta pe serviciile jucătorilor: Horovei, Iordache, Corcoveanu (suspendați) și Martinescu (accidentat).

Articol și foto de Adi SOARE

Publicat: 20 Apr. 2012, 13:24 Actualizat: 20 Apr. 2012, 13:25 Liga 2
Pe aceeași temă