Incorporări pentru Mulțescu! Jucători de la „satelitul” desființat merg la Astra

Publicat: 14 Aug. 2012, 12:45 Actualizat: 14 Aug. 2012, 12:57 Bursa transferurilor
Incorporări pentru Mulțescu!  Jucători de la „satelitul” desființat merg la Astra

După ce Ioan Niculae l-a demis live, la TV, pe Bogdan Stelea, luni, va fi zi plină în 9 Mai. La echipa lui Ioan Niculae se așteaptă reînscăunarea lui Petre Buduru, de care Ioan Niculae în trecuse în rezervă după câțiva ani de eșecuri pe linie. În plus, este așteptat un răspuns afirmativ de la Gigi Mulțescu, care ar putea prelua oficial echipa și conduce primul antrenament, luni seară, alături de Daniel Timofte și turcul Yuksel Yesilova

În stilul devenit, deja, „clasic”, adică „live”, la TV, patronul Astrei, Ioan Niculae a mai „încheiat” o carieră de antrenor – Bogdan Stelea, fiind dat afară după 4 runde în care a luat, totuși, 5 puncte, pierzând doar cu Steaua, după un meci „cu cântec”, în care internaționalul Găman a făcut, alături de colegii săi, câteva greșeli incredibile, care au dus rezuzltatul, de la 3-2 pentru Astra, la 4-3 pentru Steaua!

Iar dacă Stelea este așteptat, luni, să-și rezilieze contractul, deși, este clar, „Arnold” nu este vinovat decât că a aceptat o situație nefavorabilă lui (lot restrâns numeric, achiziții – făcute de conducere, care nu au confirmat, disponibilizări haotice, program de pregătire compromise de lipsa vizelor pentru unii jucători, probleme financiare), tehnicianul care luni ar putea deveni noul antrenor al Astrei, Mulțescu, nu știe încă, clar, pe cine va conta. Asta pentru că, din lotul avut de Stelea la dispoziție, doar 15-16 jucători sunt valizi pentru antrenamentul de luni seară, dintre care, doar vreo 13 pot și juca, efectiv!

Pentru a evita „rușinea” de a nu avea jucători la antrenament, oficialii Astrei caută jucătorii de la „satelitul” desființat, Astra 2 Giurgiu, care nu au încă semnate contracte pe la alte echipe, chemându-i de urgență la antrenament. Astfel, nume precum Vădrariu, Lukacs, Hoprich, Vârtopeanu, Florea, Rotaru și alții de acest gen, sunt în calcule pentru a fi „convocați”, ca să fie puși la dispoziția noului colectiv tehnic, în speranța că se poate reface lotul și „salva” acest sezon!

Articol scris de Marian DIMA

Publicat: 14 Aug. 2012, 12:45 Actualizat: 14 Aug. 2012, 12:57 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă