Astra II călcată în picioare de Sportul! Mâine se decide dacă echipa se desființează!

15 Jul. 2012, 13:11 Liga 2
Astra II călcată în picioare de Sportul!** Mâine se decide dacă echipa se desființează!

UPDATE: Azi de dimineață, spre surprinderea tuturor, a avut loc un amical cu Sportul Studențesc. Chiar dacă au folosit o formulă cu destui jucători titulari din sezonul trecut, satelitul Astrei a fost spulberat de echipa din Regie cu un rușinos 8-1. Singurul gol al giurgiuvenilor a fost marcat de Bâtfoi, revenit la echipă după o pauză de câțiva ani. Pentru Sportul au marcat în prima repriză Ferfelea (2) și Novac, dar au benficiat și de un autogol din partea unui fundaș al oaspeților, iar în partea a doua au mai punctat Dobre (2), V. Păun și I. Șerban.

Sportul Studențesc a aliniat în prima repriză formula: Ormenișan – Beța, Cioranu, Patriche, Cucu – Lazăr Novac, A. Lungu, Ferfelea – Nistor, Curelea, iar în cea de-a doua pe: C. Lungu – Stancu, Ciobanu, D. Lung, Datcă – Mărgărit, Ghinga, I. Șerban, Varga – Ov. Andrei, Dobre. Au mai jucat și V. Păun, Barbu, Pleșa și A. Tudor.

Antrenorii Astrei II, Gabi Deaconu și John Ene, au folosit următorii jucători: Dragne – Prunescu, Stoian, Moroiță, Florea – M. Stan, Rotaru, Matache, Nemțescu – Bâtfoi, Burlacu. Au mai jucat: G. Popa – Mihăilă, M. Marin, A. Stan, Vârtan, C. Lascarache.

Articol scris de Costel SPÂNU


Criza pare să fi atins fotbalul, la toate nivelurile, asupra unei alte echipe de eșalon secund planând incertitudinea, cu privire la continuarea activității. Este vorba despre „satelitul” celor de la Astra, gruparea din Giurgiu fiind posibil să nu se mai înscrie în divizia B, o decizie oficială urmând să se ia chiar luni, când trebuie anunțat, la Federația Română de Fotbal, înscrierea în viitorul sezon!

Deocamdată, la Astra 2 nu se întâmplă mare lucru, în sensul că antrenorul cu care s-a încheiat sezonul, Vasile Cosarek, este la Ploiești, răspunzând, alături de Daniel Movilă, de pregătirea jucătorilor de la prima echipă, rămași acasă – Fatai, Tembo și Bukari. Lor li s-a adăugat și portarul Cezar Lungu, care, deși a vrut să revină la Sportul Studențesc, nu a ajuns la un acord cu gruparea lui Vasile Șiman (care și ea are dificultăți, amânându-și primul cantonament centralizat).

De antrenamentele echipei secunde a Astrei se ocupă foștii secunzi, John Ene și Diaconu, dar, la Giurgiu, se discută despre o posibilă renunțare la locul de eșalon secund și, înscrierea „satelitului” la liga a III-a, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu s-a numit un antrenor principal!

Deocamdată, la Astra 2 nu au ajuns nici jucătorii rămași fără angajament, după disponibilizările făcute la prima echipă, Vădrariu și Bogdan Rusu căutându-și alte echipe unde să joace, la un nivel cât mai superior.

Articol scris de Marian DIMA

15 Jul. 2012, 13:11 Liga 2
Pe aceeași temă