Victorie in extremis!

28 May. 2012, 17:46 Campionat
Victorie in extremis!

Brăilenii și-au dominat autoritar adversarii, însă jucătorii aflați la finalizare nu au găsit soluțiile ideale pentru a-l învinge pe Gabriel Popa. De altfel, trebuie precizat că portarul Astrei a fost înger și demon pentru formația sa, pentru că, pe lângă intervențiile foarte bune de pe parcursul meciului, el a greșit decisiv în minutul 89, când a produs lovitura de la 11 metri în urma căreia gazdele au obținut victoria.

CF Brăila a marcat în minutul 11 prin Stelian Nicoliță, după o centrare a lui Bosoi, însă reușita sa a fost anulată pe motiv de ofsaid, iar a doua mare ocazie a gazdelor s-a derulat în minutul 25, dar Otvoș nu a prins spațiul porții după o pasă foarte bună a lui Necoară. Bosoi (min. 28) și Câmpeanu (min. 30) i-au încercat vigilența lui Popa, însă portarul oaspeților a găsit de fiecare dată soluțiile ideale pentru a păstra tabela intactă.
Gafița (min. 38) a încercat să-l învingă pe Bucuroiu, portarul brăilean a avut o intervenție foarte bună și prima repriză s-a încheiat la egalitate, 0-0.

„Dublă” Cosmin Necoară

La cinci minute de la reluare gazdele au beneficiat de o lovitură liberă și Necoară și-a adus echipa în avantaj, însă bucuria brăilenilor a durat doar patru minute, pentru că Astra II a marcat pin Hoprich și a restabilit egalitatea.

Elevii lui Viorel Ion au reluat atacurile la poarta adversă, numai că Popa a scos in extremis, în corner, mingea șutată de Voicu (min. 64), reușita lui Henry (min. 76) a fost anulată pe motiv de ofsaid, mingea reluată, cu capul, de Bosoi (min. 80) a fost parată de portarul Astrei și tot Popa a avut o intervenție foarte bună la acțiunea lui Pungă.

Popa a avut noroc și în minutul 86, pentru că mingea șutată de Henry a lovit bara.
Portarul oaspeților a greșit flagrant însă în penultimul minut de joc al partidei, când a faultat și a fost eliminat, iar penalty-ul acordat gazdelor a fost transformat de Cosmin Necoară și CF Brăila a reușit să se impună cu 2-1.

CF BRĂ‚ILA – ASTRA GIURGIU 2-1 (0-0)
Necoară (50, 88 – pen.) / Hoprich (54)

Antrenor: Viorel Ion
Bucuroiu – Boșoi (cpt.), C. Marin, L. Ivan, Vlaicu (’61 Pungă) – M. Voicu, Otvoș, Pușcașu (’58 Moise), Necoară – Ad. Câmpeanu, Nicoliță (’71 Henry)

Antrenor: Vasile Cosarek
G. Popa – C. Gheorghe (cpt.), Moroiță, Bănaru, S. Constantin – Fl. Achim (’87 Vârtopeanu), S. Rotaru, Hoprich, M. Florea (’72 Condrea) – Cr. Gafița, Burlacu (’84 M. Stan)
Eliminare: G. Popa (87) – roșu direct

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

28 May. 2012, 17:46 Campionat
Pe aceeași temă