Liga a II-a se „întoarce” la Ploiești! Astra II Giurgiu va juca în Prahova

25 Jun. 2012, 13:03 Liga 2
Liga a II-a se

După un an de „pauză” la nivelul eșalonului secund, județul Prahova neavând reprezentantă în Liga a II-a, din august s-ar putea să avem, din nou, echipă la acest nivel! Astfel, „satelitul” Astrei are șanse mari să vină la Ploiești, pentru a juca meciurile de pe teren propriu, pentru ca, la Giurgiu, stadionul „Marin Anastasovici” a intrat într-un proces de modernizare, pentru a putea găzdui meciuri de Liga I, din septembrie, cel mai probabil, Astra – echipa de prim eșalon, urmând să se mute acolo!

Deocamdată, se schimbă gazonul și se montează instalația de încălzire la arena din Giurgiu, unde se va ridica și o instalație de nocturnă, tot până în septembrie.

În orașul de lângă Dunăre era planificată construcția unui stadion ultramodern, proiect pe care Ioan Niculae pare să-l fi abandonat, deocamdată.

După mutarea Astrei la Giurgiu, echipa secundă – Astra II Giurgiu ar putea rămâne „stăpână” pe stadionul „Astra”, din cartierul de Vest al Ploieștiului, șansele să vedem meciuri de divizia B, în „9 Mai”, în curând, fiind mai mari decât cele de a mai vedea Liga I!

Articol scris de Marian DIMA

25 Jun. 2012, 13:03 Liga 2
Pe aceeași temă