„Ceea ce trăiesc este un coșmar, s-a împroșcat cu noroi în cariera mea”

15 Nov. 2011, 12:17 Liga 2

După remiza suspectă de vineri (3-3 cu FC Snagov), urmată de decizia Consiliului Director a clubului, aceea de a trimite patru jucători la echipa de juniori, a venit rândul fotbaliștilor cu pricina să-și prezinte punctul de vedere. Ieri, trei dintre jucătorii „exilați” la juniori și-au exprimat opiniile vizavi de scandalul creat la club.

Căpitanul de echipă al Farului, Liviu Ștefan, a declarat, dimineață, că nu i s-a comunicat nimic de către conducerea clubului în legătură cu decizia respectivă. „Nu mi s-a spus nimic oficial, nu mi s-a comunicat nimic. Sunt dezamăgit de afirmațiile care s-au făcut la adresa mea și vreau mai întâi să mă lămuresc, să aflu tot ce trebuie să știu”, a spus căpitanul alb-albaștrilor.

După-amiază, Ștefan a completat că ceea ce trăiește în momentul de față este un coșmar. „Sunt farist de la 10 ani. La Farul, mi-am împlinit un vis, vis pe care speram să-l închei cu o promovare în Liga I. Ar fi fost un lucru extraordinar! Cred că nu am făcut de râs această echipă și cred că mi-am făcut datoria aici. Am acceptat fără să ezit nicio secundă o micșorare a salariului, tocmai pentru că iubesc acest club. Toți suporterii Farului trebuie să știe că ceea ce s-a spus despre mine nu este adevărat, este o invenție! S-a împroșcat cu noroi în cariera mea! Nu-mi vine să cred așa ceva! Ceea ce trăiesc este un coșmar, din care sper să mă trezesc cât mai repede. Eu și familia mea suntem distruși, nu-mi vine să mai ies din casă”, a spus fotbalistul.

La rândul său, fundașul Ionel Posteucă a declarat că nimeni din club nu l-a informat despre decizia conform căreia a fost trimis să se pregătească la echipa de juniori. „Nu m-a contactat nimeni din club! M-au sunat doar câțiva prieteni și m-au anunțat că erau anumite articole despre mine în ziare. Vreau să stau de vorbă cu cei din conducerea clubului, să mă informeze oficial, nu să aflu din ziare!”, a spus Posteucă.

De asemenea, portarul „marinarilor”, Cornel Cernea, a precizat că nu poate comenta decizia Consiliului Director în urma căreia a fost trimis să se pregătească la echipa de juniori, în condițiile în care nu i s-a comunicat nimic în mod oficial. „Conducerea să-mi spună în față ce are de spus! Așa mi se pare normal”, a afirmat Cernea.

Singurul dintre cei patru jucători trimiși la echipa de juniori a clubului care nu a putut fi contactat este atacantul Ștefan Ciobanu.

Sursa: Cuget Liber

15 Nov. 2011, 12:17 Liga 2
Pe aceeași temă