Fortuna și-a prezentat noul staff tehnic. Tudor: „Sunt onorat că am ocazia să lucrez aici”

Înaintea reunirii de ieri seară a lotului echipei Fortuna Poiana Câmpina, în vederea primului sezon al acestei formații în eșalonul al doilea al fotbalului românesc, a avut loc o conferință de presă în cadrul căreia președintele Virgil Munteanu a prezentat noul staff tehnic al Fortunei – antrenor principal Eusebiu Tudor, antrenor secund Ștefan Odoroabă, antrenor cu portarii Cornel Cernea, preparator fizic Bogdan Aldea. Fiecare dintre cei patru a spus câteva cuvinte.

Eusebiu Tudor: „Sunt onorat că am ocazia să lucrez la Fortuna. Am urmărit echipa de mai mulți ani și îmi place strategia pe care a ales-o conducerea clubului. Știu că vom avea mult de lucru la debutul în Liga a 2-a, pentru că este o diferență foarte mare în eșaloanele al doilea și al treilea din fotbalului românesc. Avem condiții foarte bune și sunt optimist că împreună cu echipa mea vom putea face lucruri bune. Rămâne să avem și rezultate, să creem o echipă competitivă, care să joace fotbal, iar eu am convingerea că vor veni și rezultatele. Urmează ca în această primă săptămână să cunosc mai bine întregul lot, să mai testăm alți jucători, pentru că eu vreau ca în al doilea stagiu de pregătire centralizată să avem la dispoziție lotul definitiv cu care vom aborda noua ediție de campionat”.

Ștefan Odoroabă: „Este o bucurie pentru mine să fiu alături de Eusebiu Tudor, de ceilalți tehnicieni și de această echipă și sper ca împreună să facem o treabă bună, să aducem un fotbal de calitate și rezultate bune”.

Cornel Cernea: „Mă reîntâlnesc cu bucurie cu doi foști coechipieri, acum tehnicieni, iar acesta a fost lucrul determinant pentru a accepta propunerea care mi-a fost făcută de a intra în staff-ul tehnic al Fortunei. Sunt conștient că avem mult de muncă și sper să avem rezultate bune”.

Bogdan Aldea: „Pentru mine este o mare bucurie să fac parte din acest staff tehnic, în condițiile în care am jucat alături de toți ceilalți trei colegi. În plus, am jucat la Poiana Câmpina și revin cu bucurie pe acest stadion. Am agățat de puțină vreme ghetele în cui și am lucrat ca preparator fizic la Dinamo II și Berceni și sper ca aici să putem face o treabă bună. Mă bucur și am convingerea că vom putea avea rezultate frumoase, pentru că am văzut că la acest club se vrea profesionalism”.

Se mai amenajează o tribună de o mie de locuri

Pentru a putea găzdui partide în Liga a 2-a, stadionul „Fortuna” din Poiana Câmpina trebuie să aibă o capacitate de minimum 1.500 locuri, din care 500 pe scaune. În momentul de față, capacitatea stadionul este de 720 locuri, toate pe scaune, dar președintele Fortunei, Virgil Munteanu, a precizat în această după amiază în cadrul conferinței de presă de prezentare a noului staff tehnic, cu ocazia reunirii lotului, că „vom amenaja o tribună, cu o capacitate de o mie de locuri, care va fi amplasată în zona din spatele băncilor de rezervă. Lucrările vor începe cât de curând, iar tribună va fi gata până la inspecția de la FRF pentru omologarea stadionului pentru partidele din eșalonul secund. Astfel, la momentul începerii campionatului arena noastră va avea o caapcitate de 1.720 locuri, din care 720 pe scaune”.

„La meciurile Fortunei din Liga a 2-a se va intra pe bază de abonamente și bilete”

Președintele Fortunei, Virgil Munteanu, a făcut o serie de precizări și din punct de vedere organizatoric în legătură cu partidele de pe teren propriu din eșalonul secund. Una dintre aceste precizări s-a referit și la modalitatea în care se va face accesul în tribunele stadionului.

„La meciurile Fortunei din Liga a 2-a se va intra pe bază de abonamente și bilete. Ne-am gândit că va fi un maximum de 300 de abonamente, contra cost, în funcție și de cerințele care vor apărea din partea spectatorilor, urmând ca restul locurilor, până la epuizarea capacității arenei, să fie ocupate pe bază de bilete. Nu am stabilit încă prețuri, dar cred că până la începerea campionatului avem tot timpul ca să stabilim toate aceste detalii”, a spus Munteanu.

Au refuzat Petrolul pentru un joc amical

După cantonamentul din Slovenia, cu o săptămână înaintea începerii noului sezon, Petrolul Ploiești a invitat clubul Fortuna Poiana Câmpina la un meci amical, care ar fi urmat să aibă loc vineri, 11 iulie. „Mulțumim clubului Petrolul Ploiești pentru invitația de a disputa un meci amical, dar am discutat și cu antrenorul Eusebiu Tudor și ne-am văzut nevoiți să declinăm invitația, pentru că meciul ar fi urmat să aibă loc la numai patru zile după ce noi am reluat pregătirile. În acest timp, Petrolul este cu motoarele turate aproape la maximum, fiind după o perioadă de pregătire foarte bună și cu puțin timp înaintea meciurilor oficiale”, a precizat Virgil Munteanu, aprobat prin gesturi fără echivoc de noul antrenor al echipei, Eusebiu Tudor.

Text și foto: Sport Câmpina

Pe aceeași temă