Alba își pierde titularii! Petcuț merge la Timișoara, Cornea la Iași

15 Nov. 2011, 16:44 Seria 2
Alba își pierde titularii!** Petcuț merge la Timișoara, Cornea la Iași

După un tur bun la Alba Iulia, echipa pentru care a marcat un gol victorios împotriva UTA-ei, George Petcuț (25 ani) părăsește din retur FC Unirea. Mijlocașul transferat în vara pentru șase luni de la FCM Târgu Mureș, a bătut palma cu FC Timișoara, acolo unde va ajunge gratis din 2012.

În cariera sa Petcuț a mai evoluat pentru Olimpia Satu Mare, Șimleu Silvaniei și FCM Târgu Mureș. Recent jucătorul originar din Arad a câștigat un memoriu împotriva târg-mureșenilor ce sunt obligați să-i achite în jur de 18.000 de euro.

Cornel Cornea schimbă seria!

Și jucătorul de bandă stângă Cornel Cornea va părăsi din iarnă Unirea Alba Iulia, acesta fiind dorit cu insistență de Ionuț Popa la CSMS Iași, echipa unde a mai evoluat în trecut. Jucătorul în vârstă de 30 de ani are o clauză în contract conform căreia poate pleca oricând gratis de la Alba, iar șansele ca acesta să dea curs ofertei moldovenilor sunt foarte mari, deși sunt și alte echipe interesate de achiziționarea sa. În cele 549 de minute bifate în tricoul Unirii, Cornea a reușit un gol pentru trupa lui Stelian Gherman.

Articol scris de Lucian DANCIU

15 Nov. 2011, 16:44 Seria 2
Pe aceeași temă