Cernea, Odoroabă și Aldea, secunzii lui Tudor la Fortuna

Cernea, Odoroabă și Aldea,** secunzii lui Tudor la Fortuna

Fost participant în Liga Campionilor cu Steaua București, Cornel Cernea va fi antrenorul cu portarii al echipei Fortuna Poiana Câmpina! Cernea va fi prezent astăzi la primul antrenament al Fortunei, alături de antrenorul principal, numit în această vară, Eusebiu Tudor, și de ceilalți secunzi – care sunt Ștefan Odoroabă și Bogdan Aldea! Odoroabă va fi secundul lui „Sebi”, în timp ce Aldea a fost ales ca preparator fizic al Fortunei.

Interesant este că toți cei patru – Tudor, Odoroabă, Cernea și Aldea – au în trecut ca „punct comun” și prezențe în tricoul Petrolului Ploiești! Dintre ei, Sebi, Cernea și Aldea au fost chiar colegi, ca jucători, în Liga 1, în tricoul galben-albastru, în timp ce Odoroabă a jucat pe „Ilie Oană” ca elev al lui Sebi Tudor.

Cei patru vor face astăzi cunoștință cu echipa, odată cu primul antrenament, programat pe stadionul din Poiana Câmpina, la ora 17:00. Fortuna va parcurge două stagii de pregătire, până la startul campionatului, în 30 august.

De remarcat că fostul antrenor Florin Stăncioiu a primit oferta de a trece în executivul grupării câmpinene, ca director al clubului.

La primul antrenament, printre noutățile certe se numără revenirea lui Cioinac (Dinamo), transferul, din postura de jucători liberi de contract al portarului Popescu și al mijlocașului Honciu (amândoi ex-Chindia Târgoviște), lista noutăților urmând să fie completată cu alți fotbaliști.

La capitolul „plecări”, cea mai importantă mișcare pare a fi pierderea mijlocașului Barbu – care a semnat cu FC Voluntari, în timp ce Manyur, Jugaru, Stan revin la Dinamo, Anițoiu este în tratative cu Metalul Reșița, iar Camara a fost pus pe lista de transferuri.

Articol scris de Marian Dima

Pe aceeași temă