Ceahlăul va juca un amical cu Poli Iași și speră recupereze doi jucători importanți până la meciul din campionat cu Chindia

Narcis POHOAȚĂ 09 Sep. 2023, 11:00 Liga 2
Ceahlăul va juca un amical cu Poli Iași și speră recupereze doi jucători importanți până la meciul din campionat cu Chindia

Victoria obținută la Tunari, scor 1-0, în cadrul etapei a 5-a a Ligii 2, a permis Ceahlăului să pregătească în tihnă duelul cu Chindia Târgoviște, din runda a 6-a, dar și următoarele partide din campionat.

Echipa condusă de Cristian Pustai va încheia prima săptămână de întrerupere a campionatului cu un meci amical, pe teren propriu, în compania prim-divizionarei Politehnica Iași, formație ce se află de joi într-un minicantonament chiar în orașul de sub Pietricica.

Ceahlăul va juca un amical cu Politehnica Iași

După victoria obținută la Cluj, 2-0 cu Universitatea, ieșenii au avut două zile libere, iar de joi s-au mutat pentru un un stagiu de trei zile la Piatra Neamț.

Duminică, 10 septembrie, înainte de revenirea acasă, Poli Iași va disputa un meci amical cu Ceahlăul, partida fiind programată la ora 11:00, pe stadionul Ceahlăul.

Intrarea spectatorilor va fi liberă, dar accesul publicului va fi permis doar la tribuna 2, clubul nemțean anunțând că vor fi deschise doar porțile 4 și 6.

  • Cu ocazia acestui test, la Ceahlăul ar putea debuta și nou-venitul Pier Larrauri, atacant din Peru.
  • Cu siguranță va lipsi Boison Wynney, convocat la naționala Liberiei, astăzi având meci contra Marocului, în preliminariile Cupei Africii pe Națiuni. Dar și Bogdan Bacalu, convocat la naționala U18 a României, care are meci astăzi cu Moldova.

Akwasi și Vișinar ar putea fi recuperați până la meciul cu Chindia

Până la ora primului meci de după întreruperea primelor două ligi pentru meciurile echipelor naționale, cel cu Chindia, programat marți, 19 septembrie (ora 17:00), stafful Ceahlăului speră să recupereze doi dintre jucătorii importanți ce au acuzat probleme medicale în ultima perioadă, Wiredu Akwasi și căpitanul Stejărel Vișinar (foto).

”Am avut un program bine structurat pentru recuperarea cât mai rapidă a lui Akwasi. La el au revenit durerile mari la umărul accidentat în turul finalei barajului de promovare de la Suceava și a fost necesar să nu facă antrenament o perioadă. Am folosit diferite proceduri, tratament, masaj, exerciții și ne bucurăm că a jucat la Tunari și că până la meciul cu Chindia se va recupera complet. Așa sper că se va întâmpla și cu Stejărel Vișinar. La el este vorba despre o întindere de ligament colateral plus o contuzie osoasă de la meciul cu U Cluj. Nu a făcut deplasarea la Tunari și de atunci am făcut tot ce a despins de noi să fie apt. Consider că de săptămâna viitoare, miercuri, va intra în program normal cu echipa”, a declarat kinetoterapeutul Cosmin Stan.

După 5 etape derulate din acest sezon al Ligii 2, Ceahlăul ocupă locul 5 în clasament, cu 9 puncte, în timp ce viitoarea adversară, Chindia, se află pe locul 9, cu 6 puncte.

Foto: ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

https://liga2.prosport.ro/seria-1/atacant-din-peru-pentru-ceahlaul-19283962

https://liga2.prosport.ro/seria-1/catalin-stefanescu-si-daniel-morosanu-s-au-despartit-de-ceahlaul-19283796

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/poli-iasi-in-minicantonament-la-piatra-neamt-echipa-lui-leo-grozavu-va-juca-un-amical-cu-ceahlaul-19734749

https://liga2.prosport.ro/seria-1/teren-modest-fotbal-pe-masura-in-cs-tunari-csm-ceahlaul-0-1-19283688

Narcis POHOAȚĂ 09 Sep. 2023, 11:00 Liga 2
Pe aceeași temă