Ceahlăul și-a încheiat amicalele cu o victorie contra Șomuz Fălticeni. Trupa din Piatra Neamț și-a prezentat lotul de jucători, stafful și noul echipament

Marius ANGHEL 29 Jul. 2024, 16:04 Liga 2

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a obținut o victorie la scor de neprezentare, 3-0, contra echipei din Liga 3 Șomuz Fălticeni, în ultimul său test înainte de primul meci oficial din sezonul 2024-2025 de Liga 2.

Cu ocazia acestui joc, desfășurat pe stadionul Ceahlăul, trupa nemțeană și-a prezentat lotul, stafful tehnic, cât și noul echipament principal pe care îl va avea cel puțin în prima parte a noii ediții a ligii secunde.

Ceahlăul și-a încheiat amicalele cu o victorie contra Fălticeniului, scor 3-0

Ceahlăul a disputat, vineri seară, pe stadionul din Piatra Neamț, ultimul său test înainte de începerea celui de-al doilea sezon de Liga 2 de la promovarea în acest campionat. Echipa antrenată din această vară de italianul Marco Veronese a întâlnit Şomuz Fălticeni, liderul din play-out-ul Seriei 1 a ultimei ediții a Ligii 3.

Nemțenii s-au impus cu scorul de 3-0, prin reușitele lui Emmanuel Asibey (45), fundaș ghanez adus în această vară chiar de la Fălticeni, și Carl Davordzie, în minutele 70 și 76, un atacant originar tot din Ghana, legitimat în această campanie de achiziții după ce ultima dată a evoluat la Gloria Bistrița Nădăud, deci tot în Liga 3.

Pentru Ceahlăul au jucat: Brănescu – Țuțu, Marie-Sainte, Asibey, Abel Folha, P. Petre, Gyulai, Copoț-Barb, Gibzie, Batantu, Rob. Ciobanu, în prima repriză, iar în partea secundă au mai intat Barna – Curbăt, Tud. Alistar, Răducioiu, F. Trip, Rodrigo Lima, Rz. Neag, G. Crețu și Davordzie.

Șomuz Fălticeni, care înainte a mai jucat un amical, cu Aerostar Bacău, pierdut cu scorul de 0-1, a început în formula: Tomache – Amihăiesei, Promis, Fl. Plămadă, Lăcustă, Buta, Zaharia, Săhlean, Savin, I. Plămadă.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=mCZ5buXxREU&fbclid=IwY2xjawEUbVVleHRuA2FlbQIxMQABHSN6pd_a-4ZeeDzN7AxDoZtYRcZRyyelwbOb6IpJgVcq5Qkn4iBBEBLawQ_aem_arsTGZqAUe6aOM7oCnfGbA

Nemțenii debutează în noul sezon al Ligii 2 la Miercurea Ciuc

Anterior, în această perioadă de pregătire de vară, Ceahlăul a mai disputat amicale cu FC Botoșani (1-2 cu prim-divizionara), CSM Focșani (1-1 cu nou-promovata în Liga 2) și Aerostar Bacău (8-0 cu echipa din Liga 3). Astfel, nemțenii au disputat doar patru jocuri test.

În prima etapă din noul sezon al Ligii 2, Ceahlăul joacă în deplasare, duminică, 4 august, de la ora 17:00, contra FK Miercurea Ciuc, adversar în fața căreia a pierdut, în ediția trecută, ultimul loc calificabil în play-off.

Declarația lui Marco Veronese după amicalul cu Șomuz Fălticeni:

Ceahlăul și-a prezentat noul echipament și lotul de jucători

Cu ocazia acestui joc, Ceahlăul și-a prezentat și noul lot de jucători, unul schimbat aproape în totalitate față de cum încheia ediția trecută a Ligii 2, stafful tehnic, cât și noul echipament principal de joc.

Echipamentul este unul aproape asemănător cu cel din sezonul trecut. Mânecile nu mai sunt negre complet, ci au dungi negre subțiri, iar capra neagră nu mai este situată în partea dreaptă joc, ci acum se află în stânga jos și este de o mărime ceva mai mică.

În plus, echipamenul nu mai este de la Masita, ci de la Nike.

Clubul a prezentat noul tricou făcând un ”unboxing” (a despachetat cutia cu produsele filmând acest proces), iar pe jucători i-a prezentat printr-un videoclip în care fiecare fotbalist s-a întors cu fața la cameră și și-a spus numele și poziția pe care va juca!

Lotul de jucători al echipei Ceahlăul:

  • portari: Alexandru Barna, Laurențiu Brănescu, David Anastase,
  • fundași: Mark Țuțu, Bogdan Curbăt, Eugenio Bracelli, Andrew Marie-Sainte, Tudor Alistar, Emmanuel Asibey, Abel Folha, Robert Răducioiu,
  • mijlocași: Cristian Copoț-Barb, Ronald Gbizie, Răzvan Neag, Iga Batantu, Rodrigo Lima, Michael Onișa, Patrick Petre, Geani Crețu, Fabio Trip, Cristian Gyulai,
  • atacanți: Carl Davordizie, Robert Ciobanu.

Stafful tehnic al Ceahlăului este format din Marco Veronese (antrenor principal), Valentin Avădanei (antrenor secund), Florin Anton (antrenor cu portarii), Constantin Stan (kinetoterapeut),
Ioan Stan (maseur). Marcel Pușcaș este președinte executiv, Flavius Măstăcăneanu este director sportiv, iar Angelo Alistar este team manager.

Din vechiul lot al Ceahlăului au rămas Barna, Copoț-Barb, Onișa și Petre. Ciobanu a revenit la echipă după ce fusese împrumutat după câteva etape din sezonul trecut la Bucovina Rădăuți.

Foto și video: ACSM Ceahlăul Piatra Neamț
Foto:
Nelu Messi-Photography

Marius ANGHEL 29 Jul. 2024, 16:04 Liga 2
Pe aceeași temă