Ceahlăul a făcut scor cu Aerostar Bacău, într-un amical! Nemțenii fac plecăciuni în fața Consiliului Județean

Narcis POHOAȚĂ 19 Jul. 2024, 15:49 Liga 2
Ceahlăul a făcut scor cu Aerostar Bacău, într-un amical! Nemțenii fac plecăciuni în fața Consiliului Județean

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a disputat, vineri, 19 iulie, pe propriul teren, al treilea amical al perioadei de pregătire de vară, în compania formației din Liga 3 Aerostar Bacău.

Trupa din Liga 2 antrenată de italianul Marco Veronese nu a avut milă de adversara sa, abia aflată reunită, și s-a impus cu scorul de 8-0 (5-0), bifând primul succes în jocurile test.

Ceahlăul s-a dezlănțuit într-un amical cu Aerostar Bacău

După 1-2 cu prim-divizionara FC Botoșani și 1-1 cu nou-promovata în Liga 2 CSM Focșani, ambele întâlniri desfășurate în deplasare, Ceahlăul a obținut, vineri, prima victorie în amicalele disputate în această vară. Echipa condusă de Marco Veronese s-a impus cu un scorul de 8-0, prin golurile marcate de Geani Crețu (minutul 8), Abel Folha (16), Emmanuel Asibey (31), Patrick Petre (38, 41), Robert Ciobanu (54, 61) și Trip (68).

Veronese a început meciul în formula: Brănescu – Țuțu, Bracelli, Asibey, Folha – P. Petre, Batantu, Onișa, Lima – G. Crețu, Davordzie, iar în repriza secundă au intrat Anastase, Tanas, Robert Ciobanu, Copoț-Barb, Tud. Alistar, Răducioiu, Curbăt, Marie-Sainte, Trip, Neag și Gbizie.

Ceahlăul va disputa ultimul amical înainte de startul sezonului, vineri, 26 iulie, de la ora 18:00, în compania unei alte echipe din Liga 3, Șomuz Fălticeni.

Consiliul Județean Neamț a aprobat, în sfârșit, proiectul infim de finanțare pentru Ceahlăul

Totodată, clubul Ceahlăul a anunțat că proiectul de finanțare depus la Consiliul Județean Neamț a fost în cele din urmă aprobat, săptămâna viitoare urmând să intre în contul clubului suma de 325.000 lei! CJ Neamț este ridiculizat de cei care au făcut anunțul clubului, în comentariile de pe pagina de Facebook a Ceahlăului.

”ACSM Ceahlăul Piatra Neamț transmite mulțumiri Consiliului Județean Neamț pentru aprobarea proiectului de finanțare depus de clubul nostru pentru anul 2024. Avem promisiunea că săptămâna viitoare vom primi 60% din suma aprobată, adică din 325.000 lei.
Sperăm ca acest fapt să dovedească și posibililor sponsori că activitatea noastră este una apreciată și de viitor. De aceea, avem încredere că numărul celor care vor susține financiar CSM Ceahlăul se va mări în curând. Este un moment în care privim cu mare speranță spre viitorul sezon competițional. Ne bizuim pe faptul că sprijinul financiar deja anunțat, dar pe care l-am dori îmbunătățit, va ajuta CSM Ceahlăul să reprezinte în cea mai fericită manieră orașul și județul în competițiile naționale. Împreună vom fi mai puternici!”, a transmis Ceahlăul.

În această vară, Ceahlăul a mai transmis mulțumiri și Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Piatra Neamț pentru ”achitarea a 70% din suma repartizată conform proiectului de finanțare depus de clubul nostru pentru anul 2024”, cât și continuarea colaborării cu sponsorii Evopack România și SSAB-AG Bacău, dar și o nouă ”achiziție” la acest capitol, a Site Bau Construct, care a mai sponsorizat echipa pe când activa în Liga 3.

Foto: ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

Narcis POHOAȚĂ 19 Jul. 2024, 15:49 Liga 2
Pe aceeași temă