Caz uluitor! ”Țeapă” pe o sumă ridicolă dată de ofițerul de securitate al clubului Pandurii magazinului Decathlon din Târgu Jiu! Schema ”Geaca”: ”A venit Purcel și le-a luat fără să plătească” | EXCLUSIV

Andrei TRIFAN, Daniel NAZARE 10 Dec. 2020, 13:33 Liga 2

Fotbalul românesc, ne spun conducătorii noștri, se zbate în sărăcie. Dar nu ne vorbește despre oamenii care-l conduc. Unii duplicitari, mulți fără studii, alții care se ocupă de tot felul de mișmașuri.

Ultimul caz: divizionara secundă Pandurii Târgu Jiu. Pentru că aveau nevoie de articole vestimentare pentru deplasarea de la Recea, unde au pierdut 2-0 pe 25 noiembrie 2020, un oficial s-a deplasat la un magazin de profil pentru a cumpăra 32 de geci.

Un alt oficial al gorjenilor a mers să ia bluze și mănuși. Per total, plata nu s-a făcut total. Imediat, un joc de-a șoarecele și pisica de-a dreptul penibil cu responsabilii magazinului pentru 850 lei datorați.

”Țeapă” pe o sumă ridicolă dată de ofițerul de securitate de la Pandurii magazinului Decathlon din Târgu Jiu

Alin Cărăgui, director de magazin Decathlon Târgu Jiu, a povestit pentru ProSport cum se cumportă angajații unui club profesionist de fotbal cu o firmă privată.

”Cei de la Pandurii au vrut să cumpere niște materiale sportive de la noi. Sandu Iscrulescu a venit să cumpere 32 de geci și i-am făcut o factură proformă în sensul ăsta… A rămas ca în câteva zile să adunăm gecile respective și să vină cineva să le ia.
Peste câteva zile a venit Ciprian Purcel, ofițer de securitate la club, care a venit și ne-a spus că dorește să ia și alte produse, altele decât cele dorite de domnul Sandu Iscrulescu.
Noi l-am întrebat ce dorește, a spus că niște bluze de corp și niște mănuși. Mi-a zis să folosim o parte din banii pe geci pentru aceste produse… Mai departe, i-am crezut pentru că aveau meci la Recea, în Maramureș, iar acolo temperatura este una scăzută. Am zis că-i ajutăm… Le-am dat produsele respective, în pozele de la Recea se văd produsele cumpărate de la noi. I-am oferit bon fiscal și am împărțit suma în două, așa cum ne înțelesem inițial”, a declarat directorul magazinului sportiv din județul Gorj.

Jucătorii echipei Pandurii au purtat în meciul cu Fotbal Comuna Recea bluze albe noi pe sub tricourile de joc și mănuși negre. Directorul magazinului Decathlon din Târgu Jiu acuză clubul Pandurii pentru modul în care au intrat în posesia acestor bunuri. Foto: Fotbal Comuna Recea

 

Ciprian Purcel, vorbit de rău de colegii din club

”La câteva zile domnul Ciprian Purcel a sunat pe numărul de fix la magazin să tatoneze terenul pentru a lua toate gecile care au mai rămas de ridicat.
Noi ne-am ridicat primul semn de întrebare și l-am sunat pe domnul Sandu Iscrulescu. Acesta ne-a confirmat că domnul Purcel este o persoană din club, dar ne-a spus că vin amândoi să ridice articolele vestimentare.
Ulterior, a venit domnul Sandu și ne-a spus că nu știe nimic de bluze și mănușile comandate de domnul Purcel! Ne-a transmis că el vrea cele 32 de geci pe care le și achitase.
În acel moment l-am întrebat de unde știa Ciprian Purcel de suma exactă, de cele 32 de geci și așa mai departe… Dumnealui s-a eschivat, nu mi-a dat explicații, mi-a zis că domnul Purcel, chiar dacă e din club, a făcut multe probleme în oraș… Că are datorii peste tot… S-a descotorisit de el”
, a continuat Alin Cărăgui, director de magazin Decathlon Târgu Jiu.

Camilian Floroiu l-a apărat pe Ciprian Purcel și a promis marea cu sarea

”După ce a plecat Iscrulescu, am luat legătura cu directorul sportiv de la Pandurii Târgu Jiu, Camilian Floroiu, l-am invitat la o discuție. A venit la magazin chiar în acea zi. Mi-a spus că Ciprian Purcel a mai făcut prostii, a împrumutat și a luat produse deși nu a plătit, că e din club, dar că nu face nimic de capul lui și numai ce-i spun conducătorii clubului. I-a luat apărarea!
Mi-a promis domnul Floroiu că până luni, 7 decembrie, suma datorată va fi achitată. Era datorie deja de două săptămâni.
Am discutat și cu domnul Marin Condescu, care m-a asigurat că va fi plătită datoria. Acesta mi-a transmis că-i va băga pe unii dintre angajați într-o ședință, deoarece pătează imaginea clubului. În presa locală a mai apărut o informație cu niște datorii pe care le-au făcut unii dintre conducători. E o lipsă de credibilitate la acest club, asta ne deranjează, nu se spune adevărul, fiecare dă vina pe altcineva”, continuă povestea directorul de magazin.

Ciprian Purcel, filmat când pleca cu produsele comandate în valoare de 850 lei

”Avem și o filmare cu domnul Ciprian Purcel care a ridicat produsele. S-a legitimat că e ofițer de securitate la club. Acum au apărut oficiali de la Pandurii care spun că domnul Purcel nu e angajat al clubului, după ce au spus că este… Asta în discuțiile cu ei.
Suma datorată este de aproape de 850 lei… O să facem o plângere împotriva domnului Ciprian Purcel! Când a ridicat gecile domnul Iscrulescu, l-am sunat de față cu el pe domnul Purcel… Ne-a zis că e o neînțelegere, apoi și-a închis telefonul”
, a încheiat Alin Cărăgui, director de magazin Decathlon Târgu Jiu.

Numele Ciprian Purcel apare în presa locală. Tot negativ

În urmă cu câteva zile, gorjeanul.ro a scris că Pandurii Târgu Jiu a acumulat-o, în două luni și jumătate, la firma Crasdom SRL o datorie de 50.000 de lei, iar conducerea grupării sportive a cerut în mai multe rânduri amânarea termenelor de plată. Omul de afaceri Costel Filip (Mocanu) spune că de șapte zile a decis să nu mai furnizeze mâncare și îi acuză pe cei din conducerea clubului de înșelăciune.

Numele Ciprian Purcel apare și în acest caz. ”A fost împuternicit să negocieze un domn Ciprian Purcel. Contractul a mers la semnat la domnul Golea și eu am respectat termenii conveniți, adică două mese pe zi, jucătorilor”, a declarat Costel Filip.

În aceste condiții, de circa o săptămână, jucătorii sunt nevoiți să-și plătească mâncarea cu bani din buzunar.

Trebuie spus că, de câțiva ani, Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu se află în insolvență, iar singura scăpare de faliment ar fi câștigarea, definitivă, a procesului prin care acesta s-a îndreptat împotriva asociaților clubului pentru plata cotizațiilor, din ultimii ani.

Sunt probleme financiare la club, după cum bine știți… Săptămâna aceasta nu știu dacă plătim, dar săptămâna viitoare sigur da!

Ciprian Purcel

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unul-dintre-cei-cinci-membri-asociati-de-la-pandurii-vrea-sa-aiba-propria-echipa-pe-care-o-va-inscrie-in-campionatul-judetean-ne-vom-retrage-oricum-nu-i-am-mai-ajutat-nici-nu-i-am-incurca-19162008

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calin-cojocaru-continua-la-pandurii-dar-nu-mai-vrea-sa-piarda-lotul-de-jucatori-si-in-pauza-de-iarna-e-o-echipa-de-viitor-cu-jucatori-tineri-si-potential-imens-19161747

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primaria-targu-jiu-vrea-sa-se-retraga-din-asocierea-cu-clubul-pandurii-edilul-marcel-romanescu-are-alte-planuri-pregatim-proiectul-de-hotarare-sper-sa-am-si-sustinerea-19160543

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/procesul-dintre-pandurii-si-asociatii-clubului-a-primit-un-nou-termen-in-ce-conditii-va-iesi-din-insolventa-fosta-vicecampioana-a-romaniei-actuala-ultima-clasata-din-liga-2-si-cati-bani-are-de-primi-19159729

Andrei TRIFAN, Daniel NAZARE 10 Dec. 2020, 13:33 Liga 2
Pe aceeași temă