Cătălin Țîră încearcă o nouă experiență în afara României, după despărțirea de Rapid. Atacantul a fost prezentat la noua sa echipă

Răzvan STÎNGĂ 19 Jan. 2021, 16:13 Liga 2
Cătălin Țîră încearcă o nouă experiență în afara României, după despărțirea de Rapid. Atacantul a fost prezentat la noua sa echipă

Cătălin Țîră (26 de ani) și-a găsit echipă după despărțirea de Rapid. Atacantul a plecat din România, după ce a dat curs ofertei venite de la echipa Suduva, din Lituania. Țîră a fost deja prezentat oficial.

Vârful născut în București nu este la prima experiență în afara României. El a mai fost legitimat de junorii echipei Udinese, Lazio U19 (ambele din Italia), ADO Den Haag (Olanda), Neftchi Baku (Azerbaijan) și AO Episkopi Rethymnou (Grecia).

Cătălin Țîră, nouă meciuri și fără gol pentru Rapid

În prima parte a campionatului, Cătălin Țîră a jucat la Rapid, dar unde nu a dat un randament prea bun. Din acest motiv, el a și fost lăsat liber de contract în această pauză de transferuri din iarnă. A jucat nouă meciuri și nu a reușit să marcheze.

Atacantul venise la Rapid la începutul stagiunii, după un sezon trecut la FC Voluntari, în care reușise să marcheze șase goluri în 26 de partide.

Cătălin Țîră fost prezentat de Suduva în același timp cu un jucător fracez, Romain Habran.

”În 2021, Suduva i-a transferat pe francezul Romain Habran și românul Cătălin Țîră.

Habran, în vârstă de 26 de ani, este crescut de PSG și a jucat 5 jocuri pentru echipa națională a Franței U20. Fotbalistul a fost împrumutat altor echipe franceze (Sochaux, Stade Lavallois, Boulogne), iar în 2018 și-a luat rămas bun de la PSG și a semnat cu Royal Antwerp, Belgia.

În 2018-2019, francezul a petrecut sezonul în Ashdod din Israel și ulterior a jucat pentru Gimnastic și Melilla din Spania.

Țîră, în vârstă de 26 de ani, a jucat pentru mai multe echipe românești și pentru echipe din străinătate, la Den Haag din Olanda, Neftci din Azerbaidjan și Episkopi din Grecia.

Țîră va purta tricoul cu numărul 9, iar Habran, 20”, se arată în comunicatul emis de FK Suduva.

Cătălin Țîră a plecat de la Rapid alături de alți trei jucători 

Cătălin Țîră nu este singurul jucător de care Rapid s-a despărțit în această iarnă. Pe rând, de la echipa pregătită de Nicolae Grigore au plecat și atacantul Alexandru Pop (27 de ani), fundașul Bogdan Manole (24 de ani), mijlocașii Alexandru Dulca (23 de ani) și Alin Fică (19 ani).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures și FK Suduva

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-grigore-a-renuntat-la-inca-un-jucator-ultimul-plecat-de-la-rapid-19165444

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-rapid-a-castigat-la-scor-primul-meci-din-2021-amicalul-cu-afc-odorheiu-secuiesc-nicolae-grigore-multumit-a-fost-un-antrenament-bun-19165217

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/video-rapid-si-a-recuperat-trofeul-cupei-romaniei-dupa-23-de-ani-pur-si-simplu-nu-m-am-putut-desparti-de-el-19164802

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Jan. 2021, 16:13 Liga 2
Pe aceeași temă