Cascadorii râsului la ”FC U” Craiova! Suporterii nu pot asista la meciul în care echipa lui Eugen Trică va primi trofeul de campioană a Ligii 2. Antrenorul a anunțat una, clubul a transmis alta. Pe cine e aruncată vina

Răzvan BUCUR 22 May. 2021, 20:47 Liga 2
Cascadorii râsului la ”FC U” Craiova! Suporterii nu pot asista la meciul în care echipa lui Eugen Trică va primi trofeul de campioană a Ligii 2. Antrenorul a anunțat una, clubul a transmis alta. Pe cine e aruncată vina

Dezamăgire uriașă pentru conducerea și jucătorii liderului Ligii 2, ”FC U” Craiova, echipă promovată matematic în Liga 1 cu două etape înainte de finalul sezonului.

După ce formația din Bănie a aflat că poate ridica trofeul de campioană a Ligii 2 în fața publicului pe stadionul ”Ion Oblemenco”, câteva ore mai târziu reprezentanții clubului au fost nevoiți să anunțe suporterii că acest lucru nu se va mai întâmpla.

Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului Ligii 2, după victoria cu Rapid de la Buftea (scor 3-1), echipa olteană și-a asigurat primul loc la finalul sezonului.

În acest context, conducerea clubului ”FC U” Craiova a fost anunțată, sâmbătă, că duminică va putea juca cu spectatori, însă acest lucru nu se va putea întâmpla dintr-un simplu motiv. Conform unui anunț postat de formația din Bănie, firma de ticketing nu are suficient timp la dispoziție pentru a organiza vânzarea biletelor.

Trică a anunțat că meciul cu Dunărea Călărași se va disputa cu spectatori

Vestea vine ca un trăsnet pentru suporterii clubului deținut de Adrian Mititelu, întrucât antrenorul Eugen Trică a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă susținută sâmbătă, că este nerăbdător să vadă fanii în tribune la jocul cu Dunărea Călărași.

Umilința pentru ”FC U” este și mai mare, în contextul în care toate meciurile disputate sâmbătă au avut spectatori în tribune, fie că vorbim de barajul de menținere în Liga 2 ori cele cinci partide de baraj de promovare în Liga 2.

”Am reușit să fim matematic promovați. Am reușit în meciul contra Rapidului să devenim matematic și ocupanta locului 1, ceea ce ne doream. Mâine, victoria contează foarte mult pentru că vom juca cu suporterii noștri dragi în tribune. Și vom juca în capacitatea de 25 la sută. Sper să fie plin în acea capacitate. Sper să câștigăm meciul și să ne bucurăm împreună cu suporterii. Federația s-a organizat și ea și o să înmâneze trofeul de campioană și medaliile. Jucătorii merită din plin aceste zile.

Am aflat vestea că vom juca cu spectatori acum o oră. Am vorbit cu  oamenii mei din club. Mă bucur că o să avem și noi suporterii alături. Am văzut că au jucat și la barajul din Liga 3 dintre Brăila și Galați cu spectatori. Ce frumos este cu spectatori!”, a spus Eugen Trică, sâmbătă.

Conducerea ”FC U” Craiova dă lovitura fanilor olteni: nu pot sărbători promovarea pe ”Ion Oblemenco”

Totuși, la o oră și 20 de minute după conferința lui Trică, clubul a revenit cu un comunicat de presă în care spunea suporterilor că nu vor putea intra pe stadion.

”Ca urmare a faptului că Stadionul Ion Oblemenco se află sub incidența sistemului de ticketing, aflat în administrare exclusivă de către firma de ticketing Eventim, meciul cu Dunarea Călărași de mâine, de la ora 18:30, nu se poate disputa cu spectatori, întrucât Eventim ne-a comunicat că nu are timp la dispoziție pentru a organiza vânzarea biletelor, conform noului protocol.

Fotbal Club Universitatea 1948 se absolvă de orice vină în privința faptului că meciul se va disputa fără spectatori.
Ne cerem scuze suporterilor față de cele pricinuite și ne vom revedea pe stadion la primul meci de Liga I din iulie!”, a transmis clubul din Bănie condus de Adrian Mititelu.

Suporterii din Peluza Sud 1997 și-au dat întâlnire în Centrul Vechi al Craiovei, de la ora 14:00, înainte de meci.

Duminică, de la ora 18:30, U Craiova 1948 SA joacă pe teren propriu, pe ”Ion Oblemenco”, meciul cu Dunărea Călărași, din etapa a 10-a a play-off-ului Ligii 2, ultima. Echipa antrenată de Eugen Trică este deja promovată matematic și are asigurat locul 1.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-fc-u-craiova-a-perfectat-primul-transfer-pentru-liga-1-din-liga-2-jucatorul-vine-de-la-fk-csikszereda-19186000

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/diverse/ce-a-facut-adrian-mutu-dupa-ce-a-fost-ofertat-de-fc-u-craiova-19267414#live_close

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mititelu-vrea-sa-dea-doua-lovituri-din-puscarie-adrian-mutu-antrenor-la-fc-u-craiova-iar-marcel-puscas-sa-revina-la-echipa-exclusiv-19186082

Răzvan BUCUR 22 May. 2021, 20:47 Liga 2
Pe aceeași temă