Carrefour a sărit în ajutorul echipei CF Brăila

Marius ANGHEL 01 Nov. 2013, 15:37 Liga 2
Carrefour** a sărit în ajutorul echipei CF Brăila

După o perioadă de aproape trei luni de eforturi pentru atragerea unor investitori, se pare că lucrurile iau o turnură favorabilă echipei de fotbal CF Brăila. A răsărit soarele pe strada fotbalului brăilean. Compania Carrefour a încheiat deja un parteneriat cu echipa fanion a orașului Brăila, iar acest lucru a fost anunțat oficial joi la prânz, în cadrul unei conferințe de presă organizate la Stadionul Municipal.

„După trei luni de chin, de alegătură și multe emoții încep să se vadă roadele. Am încheiat un parteneriat cu compania Carrefour și vom încerca să-i dăm o formă pe termen cât mai îndelungat. Au mai răspuns afirmativ demersurilor noastre alte câteva societăți, Comision Trade, Eldomir, Promotas, Carroponte, iar cu altele suntem în tratative avansate. Este un început promițător, iar prin mijloacele de comunicare încercăm să atragem și alți investitori. Avem în continuare nevoie de ajutor”, a declarat Adelin Soare, președintele CA al CF Brăila.

„Carrefour România se bucură că poate ajuta sportul în general și fotbalul în special și prin mijloacele pe care le avem vom încerca să facem performanță la CF Brăila. Acum am făcut un prim pas, sper ca tradiția fotbalului brăilean să continue. Brăila a jucat o finală a Cupei României, a fost în prima ligă și sper ca astfel de evenimente să mai apară în timp”, a spus Ionuț Nițoi, reprezentantul Carrefour.

Astăzi suporterii sunt așteptați pe Municipal

În finalul conferinței de presă, președintele CF Brăila a spus că ușa rămâne deschisă și pentru alți investitori.

„Fiecare meci pe care trebuie să îl organizăm pe teren propriu este ca o piatră de moară pentru noi. Începutul este promițător, ușa rămâne deschisă și pentru alți investitori”, a mai spus Adelin Soare.

Președintele CF Brăila a folosit acest prilej pentru a-i anunța pe suporterii echipei CF Brăila că astăzi sunt invitați, la ora 16.00, la Stadionul Municipal pentru a purta discuții în vederea constituirii Ligii suporterilor: „Astăzi, la ora 16.00, îi așteptăm pe iubitorii de fotbal la stadionul Municipal să discutăm despre constituirea Ligii suporterilor. Așteptăm sprijinul brăilenilor și sâmbătă, la jocul cu Gloria Buzău, un meci greu, cu o conotație aparte, pe care trebuie să-l câștigăm”.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 01 Nov. 2013, 15:37 Liga 2
Pe aceeași temă