Care e adevărata Steaua, CSA sau FCSB? Eduard Novak, sincer la întrebarea primită la ProSport LIVE: ”Dar n-am zis-o ca ministru!”

Robert JUGRAVU 15 Sep. 2021, 14:50 Liga 2

Ministrul sportului Eduard Novak a spus, în cadrul emisiunii ProSport LIVE, că o consideră pe FCSB drept adevărata continuatoare a clubului Steaua, în ciuda faptului că justiția îi dă dreptate actualei echipei din Liga 2, CSA Steaua.

Reprezentantul sportului românesc și-a exprimat părerea privind acest subiect sensibil din fotbal, dar a ținut să precizeze că nu a vorbit în calitate de ministru, ci de suporter. Eduard Novak recunoaște că a simpatizat cu Steaua încă din copilărie, dar spune că ”a pierdut firul” de când identitatea clubului a început să fie disputată de cele două entități.

  • Ministrul român de origine maghiară a menționat că este împărțit sufletește între Ungaria și România, dar spune că ”tricolorii” au un ușor avantaj din acest punct de vedere.

Eduard Novak, de partea lui FCSB în ”războiul” pentru identitate cu CSA Steaua

Ministrul sportului Eduard Novak a vorbit în cadrul ProSport LIVE despre lupta pentru identitate pe care o duc Steaua și FCSB. Acesta a recunoscut că, personal, merge pe mâna clubului patronat de Gigi Becali, dar a ținut să precizeze că această părere nu reprezintă și punctul său de vedere ca ministru.

”Am crescut cu Steaua, cu Boloni, cu Hagi. De când cu scandalul cine e Steaua, deja am pierdut firul. Eu acolo am închis totul. Care e Steaua istorică?”, a declarat Eduard Novak.

Întrebat care e Steaua adevărată, ministrul a răspuns în șoaptă către moderatorul emisiunii, Victor Vrînceanu, acoperindu-și gura pentru a nu i se citi pe buze: ”FCSB. Dar n-am zis-o ca ministru!” Microfonul ”l-a trădat” însă.

Ediția ProSport LIVE cu ministrul Eduard Novak invitat:

https://www.youtube.com/watch?v=xC4KAi_1Q8s

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eduard-novak-vrea-ca-frf-sa-ia-atitudine-impotriva-scandarilor-xenofobe-parca-vedem-niste-masculi-pe-care-nu-i-lasa-nevestele-sa-tipe-si-cand-vin-la-stadion-incep-sa-urle-19200912

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/ministrul-sportului-eduard-novak-si-a-ales-favorita-dintre-ungaria-si-romania-e-o-chestiune-interesanta-aceasta-treaba-exclusiv-prosport-live-19328320

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/motivare-proces-florin-talpan-cu-csa-steaua-si-mapn-ce-se-ascunde-in-razboi-19327638

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/diverse/gigi-becali-numele-steaua-19327993

https://www.prosport.ro/alte-sporturi/ciclism/eduard-novak-vrea-o-medalie-si-la-48-de-ani-19328229

Robert JUGRAVU 15 Sep. 2021, 14:50 Liga 2
Pe aceeași temă