Capitolul la care CSC Dumbrăvița arată că e mai serioasă ca Poli și Ripensia Timișoara

Anda DELIU 30 Jun. 2022, 13:46 Liga 2
Capitolul la care CSC Dumbrăvița arată că e mai serioasă ca Poli și Ripensia Timișoara

Nou-promovata în Liga 2 CSC Dumbrăvița se va reuni mai târziu decât majoritatea viitoarelor adversare, în 4 iulie, deoarece a și intrat mai târziu în vacanță.

Cu toate acestea, oficialii clubului timișean au demonstrat că au muncit în vacanță și au conturat un program bine organizat de amicale, spre deosebire de Poli Timișoara și Ripensia, reunite de o săptămână, dar care nici acum nu au un asemenea program bine bătut în cuie!

Nouă amicale pentru elevii lui Cosmin Stan

De altfel, clubul din Dumbrăvița a stabilit nouă amicale, ca date, doar pentru 13 iulie nu au adversar. Atunci, echipa ar intenționa să joace cu un adversar din Liga 2 sau 1, dar e greu de crezut că ar fi posibil cu o prim-divizionară, pentru că ar fi cu câteva zile înainte de începere campionatului din primul eșalon.

Dumbrăvițenii vor juca cu Unirea Dej și Ripensia, dar și cu mai multe echipe de Liga 3, precum Progresul Pecica, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, Avântul Periam, dar și Phoenix Buziaș, cu care vor juca la 17 august, după începerea campionatului. De asemenea, vor da piept și cu juniorii clubului UTA.

Programul meciurilor amicale al echipei CSC Dumbrăvița:

sâmbătă, 9 iulie – UTA U19
miercuri, 13 iulie – dată liberă
sâmbătă, 16 iulie – Unirea Dej (la Alba Iulia)
miercuri, 20 iulie – Progresul Pecica
sâmbătă, 23 iulie – CSC Ghiroda și Giarmata Vii
miercuri, 26 iulie – Ripensia Timișoara
sâmbătă, 30 iulie – Avântul Periam
miercuri, 3 august – UTA U19
miercuri, 17 august – Phoenix Buziaș

Transferuri, după reunire

Clubul anunță că-și va anunța transferurile după reunire.

”La primul antrenament, vor lua parte și o serie de jucători noi, cu care ne-am înțeles deja pentru o colaborare din această vară. Ei vor fi prezentați oficial în momentul în care își vor pune semnătura pe contracte (după ziua reunirii). De asemenea, vor lipsi jucătorii care au făcut parte din lotul nostru în sezonul promovării în Liga 2 și la care am decis să renunțăm. Numele lor vor fi cunoscute la finalul săptămânii, după expirarea înțelegerilor pe care le au cu clubul nostru”, se arată într-un comunicat al clubului dumbrăvițean.

CSC Dumbrăvița așteaptă și rezultatul certificării pentru Liga 2.

Cel puțin cinci jucători vin de la fostele rivale arădene din Liga 3

Dacă clubul timișean se abține pentru moment să spună ce nume noi va avea la reunire, potrivit Sport Arad, la primul antrenament al echipei antrenate de Cosmin Stan sunt așteptați și cinci jucători de la echipele arădene din Liga 3.

Este vorba despre fundașul Sergiu Sabău (22 de ani), mijlocașul Ionuț Tănase (24 de ani) și atacantul Patrick Pașcalău (17 ani), toți trei de la Crișul Chișineu Criș, fundașul Toma Bodri (22 de ani), care în sezonul trecut a evoluat pentru Șoimii Lipova și Progresul Pecica, și atacantul David Popa (25 de ani), de la Gloria Lunca Teuz Cermei.

Dumbrăvița ar mai fi interesată și de portarul de 18 ani al echipei UTA, Cristian Blaga, care în acest moment susține probe de joc la Steaua.

Foto: CSC Dumbrăvița și Sport Arad

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-noul-sezon-de-liga-2-editia-2022-2023-se-va-desfasura-exact-in-acelasi-mod-ca-precedentul-campionat-cand-incepe-echipele-care-ar-trebui-sa-ia-startul-si-modul-in-care-se-promoveaza-si-r-19236034

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-neaga-zvonurile-despre-neinscrierea-in-liga-2-ce-planuri-are-nou-promovata-timiseana-19235897

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-si-unirea-constanta-iau-locul-echipelor-academica-clinceni-si-gaz-metan-medias-in-noul-sezon-de-liga-2-frf-a-anuntat-cluburile-cu-certificare-pentru-editia-2022-2023-a-esalonului-secun-19235835

https://liga2.prosport.ro/liga-3/special-echipa-din-padurea-de-vanatoare-a-milionarilor-banateni-surpriza-barajului-de-promovare-in-liga-2-cine-este-csc-dumbravita-invingatoarea-resitei-si-cand-ia-decizia-daca-19234853

Anda DELIU 30 Jun. 2022, 13:46 Liga 2
Pe aceeași temă