Campionii FC Argeș s-a despărțit de jumătate de lot. Doi jucători au reziliat contractele, cu 11 nu s-au prelungit înțelegerile

Andrei PASCU 17 Jun. 2023, 17:45 Liga 2
Campionii FC Argeș s-a despărțit de jumătate de lot. Doi jucători au reziliat contractele, cu 11 nu s-au prelungit înțelegerile

Campionii FC Argeș s-a despărțit de 13 jucători după retrogradarea în Liga 2, fie că a fost vorba de încheierea contractelor, fie că a fost vorba de rezilieri.

Clubul din Pitești a confirmat situația lotului cu care nu a reușit menținerea în SuperLiga României.

Campionii FC Argeș a confirmat 13 despărțiri de jucători!

Așa cum era de așteptat, Campionii FC Argeș va face schimbări majore de lot, fiind șanse ca și în urma acestor 13 plecări să mai fie anunțate altele. În primă fază, piteștenii au comunicat individual despărțirea de Zorhan Bassong (fundaș, 24 de ani) și David Meza Colli (mijlocaș, 34 de ani), în urma unor rezilieri ale acordurilor în vigoare.

Ulterior, Campionii FC Argeș a comunicat alte 11 nume de fotbaliști, ale căror contracte au expirat și nu vor fi prelungite. Astfel, sunt nevoiți să își găsească, în mare parte, noi acorduri: Fabio Vianna (fundaș, 24 de ani, înțeles deja cu Farul), Antonio Jakolis (mijlocaș, 31 de ani), Alin Dobrosavlevici (fundaș, 28 de ani), Mimito Biai (mijlocaș, 25 de ani), Marius Constantin (fundaș, 38 de ani), Kevin Koubemba (atacant, 30 de ani), Boubacar Hanne (mijlocaș, 24 de ani), Geani Crețu (mijlocaș, 23 de ani, care va reveni la Dinamo, de unde era împrumutat), Andrei Tîrcoveanu (mijlocaș, 26 de ani), David Croitoru (mijlocaș, 19 ani) și Wesley Jobello (mijlocaș, 29 de ani).

Campionii FC Argeș a reziliat cu Zorhan Bassong și David Meza Colli

Postările la care face referire Campionii FC Argeș sunt cele ale rezilierilor contractuale cu Zorhan Bassong și David Meza Colli.

Clubul nostru și fotbalistul Zorhan Bassong au ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă. Îi dorim mult succes în carieră!”, a precizat clubul piteștean în privința lui Bassong.

Gracias, David! 

Clubul nostru și David Meza Colli au ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă.

Mijlocașul paraguayan a îmbrăcat de 116 ori tricoul alb-violet și a marcat un gol, în toate competițiile. A devenit astfel cel de-al doilea jucător străin care atinge borna de 100 meciuri în tricoul Argeșului, după Elias Bazzi.

Îi dorim mult succes în carieră!”, se arată în comunicatul care-l privește pe Colli.

Tony Njike și Lucas Brendon s-au despărțit de Campionii FC Argeș înainte de returului cu Dinamo

Cu o zi înainte de returul barajului de menținere în prima ligă, Argeșul a anunțat despărțirea de primii jucători, de Tony Njike și Lucas Brendon. Acesta din urmă a fost prezentat la Ho Chi Minh City FC, din Vietnam.

”Clubul nostru și fotbaliștii Tony Njiké și Lucas Brendon au ajuns la acorduri pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă.

Brazilianul Brendon Lucas a ajuns în iarna acestui an, după despărțirea de vietnamezii de la Ho Chi Minh City. A jucat doar 9 partide la FC Argeș.

Tony Njike a ajuns în vara anului trecut, după ce se despărțise de Ajaccio. A jucat 37 de partide în toate competițiile pentru noi, reușind să paseze decisiv în 4 rânduri.

Mult succes în carieră!”, a comunat Campionii FC Argeș în data de 2 iunie.

Campionii FC Argeș a retrogradat în Liga 2 după 5-8 la general cu Dinamo

În returul barajului de menținere-promovarea în SuperLigă, Dinamo a fost învinsă de Campionii FC Argeș, scor 2-4, și chiar a avut emoții foarte mari, în special în urma unui start de meci bun pentru piteșteni, în privința promovării în SuperLiga României. Trupa lui Bogdan Argeș Vintilă, care între timp s-a desrpărțit și el de retrogradată a început în forță confruntarea, marcând două goluri într-un minut, când au punctat Costinel Tofan, minutul 14, și Antonio Jakolis, minutul 15.

Tabela putea să arate 3-0 pentru gazde, dar s-a intrat la cabine cu 2-1, în urma unui gol marcat pentru Dinamo de Lamine Ghezali, în minutul 40. În partea a doua a marcat repede Campionii FC Argeș, prin Paul Garita, în minutul 47, care apoi a făcut dubla patru minute mai târziu.

Scorul final a fost stabilit în minutul 60, când a punctat Alexandru Darius Pop, și, chiar dacă Dinamo a cedat cu 2-4, datorită scorului din tur, de pe Arena Națională, scor 6-1, a reușit să promoveze în SuperLiga României.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Campionii FC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nume-surpriza-pentru-postul-de-director-sportiv-al-chindiei-un-triplu-campion-al-romaniei-aproape-sa-semneze-cu-dambovitenii-exclusiv-19275244

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-l-a-achizitionat-pe-fundasul-alex-negrea-19275235

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-prima-achizitie-dupa-promovarea-in-liga-2-19275226

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-cantonament-la-munte-si-trei-patru-amicale-19275220

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-va-intalni-trei-echipe-din-liga-2-in-amicale-19275215

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-drum-liber-catre-promovare-mapn-si-a-dat-acordul-pentru-asocierea-echipei-cu-un-privat-care-sunt-urmatorii-pasi-si-cine-este-in-pole-position-pentru-a-se-alatura-militarilor-19275207

 

 

 

Andrei PASCU 17 Jun. 2023, 17:45 Liga 2
Pe aceeași temă