Zaluschi a fost operat în această dimineață, suporterii intenționează să-l ajute financiar pe fotbalistul UTA-ei SA

Mihai Andries 22 Mar. 2014, 16:30 Campionat
Zaluschi a fost operat în această dimineață,** suporterii intenționează să-l ajute financiar pe fotbalistul UTA-ei SA

Ajuns azi noapte la Serviciul de Urgențe al Spitalului Județean Cluj, fotbalistul Adrian Zaluschi a încăput pe mâna specialiștilor, care au decis că trebuie să ajungă în sala de operație. Acest lucru s-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 6, totul terminându-se cu succes la orele amiezii. Cel care a condus operația a fost celebrul neochirurg de pe Someș, prof. univ. dr. Ioan Ștefan Florian, care i-a eliminat utistului hematomul subdural și i-a montat o plăcuță de titan.

„Am discutat câteva minute cu profesorul Florian, care m-a asigurat că totul este în regulă, iar băiatul își va reveni. Nu am avut voie să-l văd, dar nici nu aveam ce face fiindcă încă nu se trezise din anestezie”, ne-a mărturisit în urmă cu câteva minute Adrian Falub, antrenorul „textiliștilor”, care a rămas acasă, la Cluj, pentru a se asigura că elevul său va fi stabilizat și va trece peste acet hop.

În tot acest timp, suporterii „alb-roșiilor”, indiferent de convingerile lor pro sau contra FC UTA SA, intenționează să pună mână de la mână pentru a-l ajuta pe tânărul mijlocaș și familia acestuia. „Ar trebui să facem o chetă pentru săracul baiat, să îl ajutăm cu medicamente și cu niște bani familia care sigur trece prin clipe groaznice acum. Fii tare Zaluschi!”, scrie Dan Proca, liderul Suporter Club UTA. Și colegii de echipă doresc să-l sprijine cu ce pot pe „Zalu” și asta chiar dacă nu toți și-au încasat salariul pe luna noiembrie din mâna lui Adrian Marțian.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 22 Mar. 2014, 16:30 Campionat
Pe aceeași temă