Zahiu: „Nu ne rămâne altceva de făcut decât să ne vedem în continuare de drum”

Marius ANGHEL 09 Mar. 2014, 16:40 Campionat
Zahiu:**

Minerul Motru a dat calculele peste cap în prima repriză a meciului de la Târgu Mureș, atunci când au intrat la cabine în avantaj. Trifu a marcat cu cinci minute înainte de pauză și favorita ASA era uluit, „lanterna roșie” a seriei a II-a conducea. A urmat apoi repriza secundă și dezlănțuirea gazdelor, care au marcat de patru ori, tranșând victoria în favoarea lor și demonstrând că sunt cea mai bună echipă din campionat.

La finalul meciului, antrenorul Minerului a declarat că nu mai are multe de spus după un astfel de rezultat, 4-1, și a recunoscut că știa la ce să se aștepte în urma acestei deplasări. Gabriel Zahiu a vorbit despre absențele din lot și despre încercarea de salvare de la retrogradare a Minerului.

„Nu prea sunt multe de spus după asemenea rezultat. Știam la ce ne putem aștepta, doar întâlneam una dintre principalele candidate la promovare. Noi avem mari probleme de lot din cauza numeroaselor accidentări și avem un lot foarte tânăr, cu mulți jucători mai puțin experimentați. Ne-a învins o echipă mai puternică și recunosc că m-a suprins plăcut echipa din Târgu Mureș pentru jocul practicat, în special în a doua repriză. Nouă nu ne rămâne altceva de făcut decât să ne vedem în continuare de drum și să încercăm să mai reparăm ceea ce se poate”, a spus Zahiu.

„Am întâlnit astăzi cea mai frumoasă echipă pe care am întâlnit-o în această serie, de când am preluat formația din Motru. ASA a meritat victoria, dar am făcut numeroase greșeli individuale. După golul de 2-1 am căzut psihic.”
Gabriel Zahiu, antrenor Minerul Motru

Articol scris de Mihai VEREȘ
Foto: Valics LEHEL

Marius ANGHEL 09 Mar. 2014, 16:40 Campionat
Pe aceeași temă