Zahiu, noul principal de la Minerul Motru

Mihai Andries 29 Oct. 2013, 12:26 Campionat
Zahiu,** noul principal de la Minerul Motru

Chiar dacă, după despărțirea de Ștefan Nanu, conducerea anunțase că va da credit, cel puțin până la iarnă, foștilor secunzi, Liviu Cojocaru și Petre Gheorghe au rezistat doar trei etape ca principali ai Minerului. Eșecul cu UTA (0-2), dar în special lipsa soluțiilor pe faza de construcție au dus la o nouă schimbare pe banca tehnică a Motrului.

Oficialii Minerului au ajuns ieri la o înțelegere cu Gabi Zahiu, care a și condus primul antrenament al echipei gorjene. Tehnicianul de 53 de ani se află la al treilea mandat pe banca Motrului, ultimul datând din turul sezonului 2008-2009, din Liga a III-a.

„Încercăm să salvăm ce se mai poate din acest sezon. Nu am stabilit datele contractuale, dar sper ca domnul Zahiu să rămână la echipă, cel puțin, până vara viitoare. Cred că am făcut alegerea potrivită, fiindcă Motru a reușit o promovare cu Zahiu, în Divizia B. Liviu Cojocaru și Petre Gheorghe vor rămâne în staff și vor fi secunzi. Ei au mai lucrat cu Gabi Zahiu în precedentul său mandat”, a precizat directorul sportiv Mihai Cernica.

Deși începuse în forță actualul sezon, scor 4-0 cu CS Mioveni, Minerul nu a mai marcat nici măcar un gol în ultimele șapte etape și a ajuns pe ultimul loc.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

 

Mihai Andries 29 Oct. 2013, 12:26 Campionat
Pe aceeași temă