Zahiu: „A fost un meci al orgoliilor, însă doar UTA a înțeles acest lucru”

Mihai Andries 04 May. 2014, 02:38 Campionat
Zahiu:** „A fost un meci al orgoliilor, însă doar UTA a înțeles acest lucru

Minerul Motru anunța că vine la Arad cu scopul de a lua punctele ce să-i permită să spere la cedarea „lanternei roșii” în seria de Vest a ligii secunde. Gorjenii au fost, însă, puși la respect și se află din nou la 6 puncte în spatale „textiliștilor”.

„A fost un meci al orgoliilor, însă doar UTA a înțeles acest lucru și și-a dorit mai mult victoria. Se pare că noi vom rămâne cu ultimul loc în grupă și, după cum am evoluat astăzi, chiar merităm această postură. Știam că echipa arădeană va fi motivată după atâta timp de inactivitate, perioadă în care le-au lipsit meciurile oficiale. Au avut mult chef de fotbal, dar au profitat și de greșelile noastre, de cadourile făcute pe faza defensivă. Mai înțelegeam dacă acestea ar fi venit din partea celor patru juniori pe care i-am avut la un moment dat pe teren, dar le-au comis chiar fotbaliștii cu experiență. Dar, de acum înainte știu ce am de făcut, voi apela la mai mulți juniori și la mai puține așa-zise vedete”, a menționat Gabriel Zahiu.

Antrenorul oltenilor nu se gândește la ceea ce se va întâmpla la finalul acestei luni în ședința Comitetului Executiv și asta pentru că: „Atâta timp cât noi nu arătăm mai nimic, nu merităm să jucăm în Liga a 2-a. Cel puțin astăzi, la Arad, cred că jucătorii mei au crezut că istoria meciului din retur se va repeta. Atunci, am dominat meciul cu UTA și puteam chiar câștiga. Dar, s-a dovedit încă odată că niciun meci nu seamănă cu altul”.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 04 May. 2014, 02:38 Campionat
Pe aceeași temă