Zăgrean: „Sper să sparg gheața cu UTA”

27 Sep. 2011, 17:03 Campionat
Zăgrean:** „Sper să sparg gheața cu UTA

Atacantul Andrei Zăgrean nu a înscris niciun gol până acum în acest sezon al Ligii a II-a, însă vrea să dea primul gol vineri, în marele derby de la Arad.

„Sper să sparg gheața împotriva celor de la UTA. Tot am încercat până acum să dau gol, dar nu a vrut să intre. Pentru mine este primul derby Poli – UTA. Am mai văzut meciuri între cele două echipe, însă doar la televizor. Împotriva lor am mai jucat, dar din postura de jucător al lui Poli chiar niciodată. Cred că o să fie un spectacol pe cinste. La Poli tot timpul este presiune. E o echipă mare și se așteaptă rezultate. Dar, la lotul pe care îl avem, eu zic că ar trebui să batem”, a spus atacantul alb-violeților.

Zăgrean se bucură că va fi pe teren într-o astfel de confruntare. „UTA are o echipă bună de Divizia B, care anul trecut s-a luptat la promovare. Au și o istorie bogată, au luat cupe și campionate, au și suporteri pătimași, ca și cei ai Timișoarei. Cred că ne așteaptă un infern. Eu m-am mai uitat la clipuri pe internet, am văzut că de obicei tribunele sunt pline, atmosfera e frumoasă și mă aștept să fie la fel și acum. Chiar este un derby adevărat, cu o atmosferă incendiară, intrări la limită și joc bărbătesc”, a declarat fotbalistul lui Poli.

„Fiecare dintre noi, chiar și cei care nu am mai jucat într-un Poli – UTA, știm ce înseamnă un astfel de meci. E un meci al orgoliilor și o să fim montați sută la sută”
Andrei Zăgrean, atacant Poli Timișoara

articol scris de Radu Faur

27 Sep. 2011, 17:03 Campionat
Pe aceeași temă