Voluntariul, mai aproape de Liga 1 după rezultatele din etapa 21: „Nu ne-am putut exprima la adevărata valoare”

Marius ANGHEL 23 Mar. 2015, 16:36 Campionat
Voluntariul, mai aproape de Liga 1 după rezultatele din etapa 21:**

FC Voluntari s-a impus la limită în ultima etapă, sâmbătă, la Suceava, scor 1-0 cu Rapid CFR, și s-a distanțat din nou la șapte puncte de locul doi din clasament, profitând și de înfrângerea Academicii la Bacău. Liderul a punctat încă din minutul 7 prin Marius Matei, asigurându-și cele trei puncte ce-i vor ușura parcursul din play-off-ul Seriei I către promovare.

La finalul meciului de la Suceava, antrenorul ilfovenilor, Ilie Poenaru, a declarat că victoria este meritată, lăudându-și jucătorii pentru atitudine și efortul pe care l-au depus pe un teren foarte greu.

„După părerea mea, astăzi s-au întâlnit cele mai bune echipe ale seriei. Știam valoarea echipei de la Suceava și, deși nu ne-a fost teamă de acest meci, dar știam că vom avea un meci foarte greu. A fost un joc câștigat de noi și poate sunt lipsit de modestie, dar, din punct de vedere tactic, am făcut ceea ce trebuia și am meritat victoria. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudine și c-au dat dovadă de caracter, fapt ce-mi confirmă că eșecul de la Balotești a fost un accident. Este a treia oară când jucăm pe un teren greu și e clar că am fost dezavantajați, deoarece avem o echipă tehnică și nu ne-am putut exprima la adevărata valoare. Rapid CFR Suceava este o echipă foarte bună, care își merită locul în clasament. Sper să continue pe acestă linie. Cu cât mai multe echipa abordează meciurile de o asemenea natură, cu atât fotbalul are mai mult de câștigat”, a spus Poenaru.

În ultima etapă a returului, sâmbătă, de la ora 11:00, FC Voluntari joacă pe teren propriu cu SC Bacău.

 

Marius ANGHEL 23 Mar. 2015, 16:36 Campionat
Pe aceeași temă