Voinea: „Speram să repetăm victoria de la Bistrița, dar echipa s-a rupt la eliminarea lui Monac”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 26 Mar. 2014, 22:54 Actualizat: 26 Mar. 2014, 22:55 Campionat
Voinea:  „Speram să repetăm victoria de la Bistrița, dar echipa s-a rupt la eliminarea lui Monac”

După plecarea lui Adrian Falub la Târgu Mureș și refuzul lui Alin Artimon de a prelua echipa, pe bancă la meciul cu Minerul Motru a stat Florian Voinea. Șeful Centrului de Copii și Juniori al UTA-ei s-a găsit în postura de a gestiona o situație critică, având nu mai puțin de șase indisponibilități importante, dar și jucători care au intrat pe teren nerefăcuți complet.

„S-a văzut că am avut câțiva fotbaliști care nu au fost tocmai pregătiți să ducă la bun sfârșit acest meci. Feussi avea probleme musculare mai vechi, pe Popescu îl durea glezna, iar Laso și Ola nu au fost nici ei în plenitudinea forțelor fizice. De altfel, pe fotbalistul argentinian a și trebuit să-l schimb, fiindcă mai mult mergea pe teren, iar Popescu era deja accidentat la mijloc și adversarul, cu un om în plus pe teren, venea peste noi. Ne-am chinuit, am încercat, am schimbat din mers sistemul în 4-4-2, dar, din păcate, echipa s-a rupt definitiv la eliminarea lui Monac.”, consideră Voinea.

 „Am făcut marți un antrenament mai mult pentru tonus, am încercat să-i montez pe jucători în așa fel încât să repetăm victoria de la Bistrița. Din păcate, nu am reușit să ne adunăm cum ne-am fi dorit, moralul fotbaliștilor nu a fost chiar cel mai bun și a ieșit această remiză ce nu ne satisface”, a adăugat „înterimarul” arădenilor.

Acesta și-a făcut programul și pentru joi, dar, pe de altă parte, spune: „Sper ca cei din conducere să rezolve problemele și totul să reintre în normal”.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 26 Mar. 2014, 22:54 Actualizat: 26 Mar. 2014, 22:55 Campionat
Pe aceeași temă