Voiculeț și Oară, absențe neprevăzute la Mioveni?

Marius ANGHEL 14 Mar. 2013, 16:32 Campionat
Voiculeț și Oară,** absențe neprevăzute la Mioveni?

Stafful tehnic „textilist” are destule bătăi de cap înaintea importantului meci de la Mioveni. După ultimul fluier al  partidei cu ACS Poli, au apărut primele indisponibilități, ambele pe motive disciplinare. George Neagu și Cristian Silvășan au primit „galbenele” ce-i suspendă pentru următorea confruntare pe puncte, dar, de duminică, când lotul utist s-a întors la treabă, Adrian Falub a realizat că ar putea întâmpla probleme suplimentare din cauza accidentărilor.

La primele antrenamente ale săptămânii au stat pe margine Feussi și Gligor, însă, când cei doi și-au revenit, în infermerie au intrat alți doi fotbaliști. Adrian Voiculeț și noua achiziție, Claudiu Oara, nu s-au pregătit joi dimineața și, dacă nu vor reveni în grup la ultimul antrenament înainte de plecarea spre județul Argeș, vor rămâne la Arad. Cum nici ivorianul Dosso nu a fost încă legitimat datorită lipsei cărții verzi, UTA va avea atacanții numărați pentru meciul de la Mioveni.

În primul rând, lui Adrian Falub îi va lipsi atacantul de careu și va rămâne doar cu Laso, Monac și Bîrză ca variante pentru linia ofensivă și, probabil, va fi nevoit să schimbe sistemul de joc într-un 5-3-2 sau 4-4-2. „La ora asta nu avem disponibili 18 jucători de la prima echipă. Dacă vom fi nevoiți, vom aduce tineri de la UTA II” a recunoscut antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

Rămâne de văzut dacă se va apela la Alexandru Miron, atacantul de 19 ani care a marcat în meciul tur cu ACS Poli, dar care apoi a fost trimis la „satelit” pe motiv că nu trage de el la antrenamente.

Delegația pleacă mâine dimineață la Mioveni, unde va da piept cu echipa lui Stoican sâmbătă, la ora 11.

Sursa: Sport Arad

Foto: Bogdan Samoilenco

Marius ANGHEL 14 Mar. 2013, 16:32 Campionat
Pe aceeași temă