Vlad Rusu a înscris din nou pentru Luceafărul, dar bihorenii au cedat la Afumați | VIDEO

Marius ANGHEL 26 Apr. 2018, 15:18 Campionat

Deși sperau la un rezultat bun, fotbaliștii de la Luceafărul Oradea au trebuit să se recunoască învinși, în cele din urmă, miercuri, la Afumați, în jocul cu formația locală, din cadrul etapei intermediare din această săptămână din Liga a 2-a.

Jocul CS Afumați – Luceafărul Oradea s-a încheiat cu victoria formației gazdă cu scorul de 2-1, care a condus la un moment dat cu 2-0, dar după ce la pauză s-a consemnat egalitate, 0-0.

A fost o primă parte a jocului anostă, de uzură, în care niciunul dintre cei 22 de jucători nu au reușit să își creeze vreo fază importantă de a marca. În finalul celor 45 de minute, gazdele au solicitat un penalty la o fază controversată în careul bihorenilor, arbitrul Florin Dan a dat impresia că duce mâna către punctul cu var, însă a indicat doar aut de poartă, spre nemulțumirea jucătorilor și staffului echipei din Afumați.

Repriza a doua a venit însă și cu golurile. Mai întâi, în minutul 49, căpitanul gazdelor, Răzvan Patriche, după ce a urcat în ofensivă și a avut o combinație de efect cu Ștefan Vasile în fața careului, a șutat plasat, la colțul lung, din 14 metri, și l-a învins pe portarul orădean Goia.

Apoi, în minutul 75, tot gazdele au marcat. După o centrare dintr-un corner de pe stânga, mingea a ajuns la Alin Zaharia, care era aproape pe linia porții și a îndeplinit o simplă formalitate, ducând scorul la 2-0.

Orădenii s-au trezit chiar pe final, în minutul 87, când Luceafărul a redus din diferență, tot după un corner de pe partea stângă. Vlad Rusu a fost scăpat din marcaj, a preluat la un metru de poartă și a înscris pe lângă Marinescu.

După trei minute de prelungiri, jocul s-a încheiat, iar gazdele de la Afumați s-au impus la limită, cu 2-1, după un meci lipsit de spectaculozitate.

În urma jocului, ilfovenii au acumulat 55 de puncte și își păstrează locul 5, în timp ce Luceafărul rămâne cu 37 de puncte, a fost egalată de CS Balotești, dar ocupă în continuare locul 10.

Cu golul înscris la Afumați, Vlad Rusu a ajuns la 19 reușite în acest sezon și se află pe locul 2 în clasamentul golgheterilor, la două reușite în spatele lui Valentin Alexandru de la Dunărea Călărași.

CS AFUMAȚI – LUCEAFĂ‚RUL ORADEA    2-1
Răzvan Patriche 49′, Alin Zaharia 75′ / Vlad Rusu 87′

Marinescu – Onea, Robicek (Buzea 85′), Patriche (cpt.), Ciochină – Vl. Tudorache, Alin Zaharia (Buduroi 75′), Rz. Avram (D. Burlacu 84′), Vas. Olariu, Șt. Vasile – Mug. Dedu
Rezerve neutilizate: Mișa – Novacek, Al. Mitu, Mir. Manole
Antrenor: Vasile Neagu

Goia – Valies, Oroș (cpt.), Tînc, Trif – Feher (Codoban 62′), Țegle – Rocha, Vas. Pop (Antohi 52′), Al. Dulca (Chiorean 84′) – Vl. Rusu
Rezerve neutilizate: Gudea – A. Mutu, Toriște, D. Lukacs
Antrenor: Cristian Lupuț

Stadion: Comunal (Afumați – Ilfov); Arbitru: Florin Costin Dan (Chirnogi); Asistenți: Gabriel Ion Catană (Târgoviște) și Răzvan Mihai Dobre (Șotânga).

Articol scris de Florin MIHALCA (Bihoreanul)
Video: CS Afumați

Marius ANGHEL 26 Apr. 2018, 15:18 Campionat
Pe aceeași temă