Viorel Tănase: „Ești obraznic, nu-mi plac întrebările tale”

Horia Alexoae, Mihai Andries 18 May. 2014, 10:31 Campionat
Viorel Tănase:**

Ca de obicei la înfrângeri, Viorel Tănase a arătat că nu știe să-și păstreze cumpătul și a dat bir cu fugiții din fața ziariștilor după ce a refuzat să răspundă la o întrebare care nu i-a convenit.

„Îl vom mai vedea pe Claudiu Tudor în teren ? Ai spus că cine greșește plătește, dar nu vedem lucrul ăsta, îi vedem în teren pe oamenii tăi în continuare, acestea au fost cuvintele care l-au scos din sărite pe cel plătit de contribuabilii băcăuani. Ești obraznic, nu-mi plac întrebările tale, a fost replica infantilă a lui Viorel Tănase, care a plecat la vestiare fără a mai răspunde altor întrebări.

Înainte de acest incident, antrenorul echipei Sport Club Bacău a declarat: Prima repriză a fost catastrofală, mă refer la cele 3 goluri primite. Am intrat foarte relaxați în joc, penalty din minutul 6 și, vă dați seama, au cedat puțin. Ne-am pregătit să câștigăm jocul sau cel puțin să nu-l pierdem, am crezut foarte mult, dar după o repriză cum a fost prima vă dați seama că la pauză le-am spus să nu mai primim goluri și în a doua repriză să riscăm. În a doua repriză am intrat puțin mai bine în joc, ne-am creat vreo 2 situații, am reușit să și marcăm din penalty și din acțiune prin Strugariu. În rest, un meci care nu m-a mulțumit și, bineînțeles, nici rezultatul. Dar să știți că nu sunt foarte tare supărat, pentru că cu acești băieți am reușit să ne calificăm în play-off, mă deranjează lipsa de concentrare și relaxarea unora dintre ei în anumite momente ale jocului. Niciodată nu am pus pe primul plan problemele financiare, am vorbit cu ei, peste tot sunt probleme financiare, nu au acuzat lucrul acesta, vor veni și banii, sunt momente grele în fotbal și trebuie să ne adaptăm. Și în Liga I sunt echipe neplătite de 4-5 luni, altele care intră în insolvență, deci nu este un capăt de țară. Două goluri din faze fixe reprezintă un impardonabil pentru unii.

Articol scris de Horia ALEXOAE

Horia Alexoae, Mihai Andries 18 May. 2014, 10:31 Campionat
Pe aceeași temă