Viorel Moldovan: „Ne-am antrenat de 1 Mai”

Mihai Andries 02 May. 2014, 15:27 Campionat
Viorel Moldovan:**

În conferința de presă ce a precedat meciul de sâmbătă cu ACS Berceni, de la ora 18.00, Viorel Moldovan a atenționat asupra dificultății meciului ilfovenii: Ne așteaptă un meci foarte greu cu o echipă care are o bună dinamică de joc. În sezonul regulat, chiar dacă am câștigat cu 3-0, ne-am chinuit foarte mult cu ei. Ei nu absolut nimic de pierdut”.

Pentru meciul cu cei de la Berceni, antrenorul rapidist nu se poate baza pe Lukanovic, Doman, Tânc, dar nici pe căpitanul Pancu, afectat de o răceală puternică. Moldovan are parte și de o veste bună, revenirea lui Tibi Bălan.

Rapidiștii au sărbătorit ziua de 1 Mai prin muncă: „Ne-am antrenat de 1 Mai, o să avem timp de grătare și de distracție după ce ne vom atinge obiectivul propus”, a declarat tehnicianul Rapidului.

Rapid nu știe dacă din vara va mai conta pe serviciile lui Daniel Niculae. În plus există posibilitatea ca din Giulești să plece și alți jucători: „Daniel Niculae este foarte important pentru noi, ne-a ajuta mult. Nu știu ce va face din vară. Sunt fotbaliști la Rapid care prezintă interes pentru alte echipe, dar eu îmi doresc să rămână toți la echipă. În Liga I ne va fi foarte greu oricum”.

Articol scris de Ovidiu DUMITRESCU

Mihai Andries 02 May. 2014, 15:27 Campionat
Pe aceeași temă