Viorel Moldovan, bucuros că nu a pierdut în Copou: „Un punct care va conta pentru play-off”

Marius ANGHEL 23 Oct. 2013, 23:46 Campionat
Viorel Moldovan, bucuros că nu a pierdut în Copou:**

Viorel Moldovan s-a declarat mulțumit de rezultatul meciului din Copou, 2-2 cu CSMS Iași, după ce Daniel Pancu a marcat o „dublă” care a adus egalarea de fiecare dată.

„A fost un meci dificil, pentru noi e important că nu am pierdut acest joc, este un punct care va conta pentru play-off. Au fost destule greșeli, dar s-a terminat bine. Am avut destule ocazii în repriza a doua, puteam și câștiga meciul, dar important este că nu am pierdut. Lui Daniel Pancu nu trebuie să-i spun multe, el are multă experiență și își face treaba ca un profesionist, ca un lider”, a declarat Viorel Moldovan.

Acesta nu crede că Rapidul va intra în faliment: „Refuz să cred că Rapidul va intra în faliment. Rapid este un brand. Am ales să vin în liga a doua pentru Rapid, altă condiție nu-mi trebuia la această echipă. Atitudinea jucătorilor este ireproșabilă, sper să nu mai avem probleme cu falimentul. E mai complicat în al doilea eșalon, descoperi echipele pe parcurs, chiar dacă le studiezi. Și noi, și Iașiul avem față de Liga I după cum am jucat azi. A fost un meci frumos. Sper să promovăm și noi și CSMS și îi doresc lui Marius Lăcătuș să regleze lucrurile aici”.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Dan DUȚĂ‚

Marius ANGHEL 23 Oct. 2013, 23:46 Campionat
Pe aceeași temă