Viorel Ion: „În noul an sper să se rezolve problemele financiare!”

Mihai Andries 10 Jan. 2013, 20:37 Campionat
Viorel Ion:

CS Otopeni a terminat turul campionatului seriei I din Liga a II-a pe locul al treilea, la doar trei puncte de ocupanta primei poziții, Sportul Studențesc. Antrenorul ilfovenilor, Ion Viorel a declarat in exclusivitate la Sport Total FM, in emisiunea „Sport Arena”, moderată de Narcis Drejan si Cristi Manea, ca speră ca până la reluarea campionatului toți jucătorii săi să își primească la zi salariile restante

În  noul an sper să se reglementeze problemele financiare. Avem sprijinul conducătorilor echipei. Am promisiunile că până la reluarea campionatului jucătorii vor primi banii la zi„, a declarat acesta în cadrul emisiunii mai sus menționate.

Tehnicianul grupării ilfovene a declarat că până în acest moment nu are nicio noutate în privința jucătorilor care vor veni la echipă, ci doar în ceea ce privește plecările.

Singurele noutăți sunt jucatorii care au plecat. Am renuntat la 11 jucători. Au plecat cei care au jucat mai puțin sau deloc, iar la veniri nu avem certitudini. Vom aduce doi portari, un atacant și doi jucători sub 21 de ani. Bucuroiu, Pălimaru sunt jucatori care au dus greul, au primit oferte, dar nu renunț la ei până la vară. Pălimaru are ofertă din Kazakhstan, dar nu îl las să plece. A fost sunat de mai mulți impresari, dar eu vreau să mă ajute până la vară. Este un jucător pe care eu l-am scos din anonimat. Și Nelu Bucă este un pariu al meu„, a mai declarat Ion Viorel, în emisiunea „Sport Arena”.

 

Sursa: Sport Total FM

Mihai Andries 10 Jan. 2013, 20:37 Campionat
Pe aceeași temă