VIDEO / Set de încălzire pentru Gabi Balint

Cosmin STAICU, Mihai Andries 23 Mar. 2014, 15:29 Campionat
VIDEO / Set de încălzire** pentru Gabi Balint

Minerul Motru a egalat FC U Craiova la prezențele pe „Ion Oblemenco” din acest sezon, dar „lanterna roșie” nu a făcut decât să-și respecte poziția din clasament în meciul cu liderul. Ganea a deschis devreme seria golurilor și tot el avea să o și încheie, ambele reușite fiind cu poarta goală. Între ele s-a strecurat tripla oportunistului Curelea și golul „cu două mante” al lui Ferfelea, înlesnit de transversală și de portarul gorjenilor.

VEZI  O GALERIE FOTO DE LA MECIUL CS U CRAIOVA – MINERUL MOTRU 6-0

Balint nu a schimbat așezarea impregnată de Stângă, dar exilatul acestuia, Dacian Varga, s-a regăsit direct în primul „11″, răsplătind debutul cu două assist-uri. Pleșan și-a trecut în cont lansarea pentru deschiderea scorului, dar și câteva ocazii imense, prilejuite și de apărarea confuză a oaspeților. De la aceștia, doar Speroni a părut să vrea că adevărat să respecte prezența pe „Ion Oblemenco”, fiind unicul care s-a luptat cu linia mediană a Craiovei.

Cu victoria asigurată din prima repriză, Balint și-a permis să-și retragă vedetele devreme de pe teren și să le odihnească pentru intermediara de la Slatina. 3.000 de spectatori care au dat grătarul pe meci au salutat la final victoria netă și spectacolul oferit de alb-albaștri.

 

 

Universitatea Craiova – Minerul Motru 6-0 (4-0) Au marcat: Ganea 2, 83, Curelea 14, 33, 47, D. Popescu 21 – autog
Stadion: „Ion Oblemenco”, spectatori: 3.000.

Universitatea: Brac – Cârjă, Ljubinkovic, Pătrașcu, Vătăjelu – Vandelanoitte – Ganea, Pleșan (56 Câju), Ferfelea (63 Valskis), Varga (50 Sin) – Curelea
Antrenor: Gabi Balint
Minerul: Popescu – Trașcă, Dicu, Nueleanu, Schinteie – Speroni, Hanu, Fărcășanu, Nicoloff (74 Cernica), Poenaru (46 Incălzan) – Trifu
Antrenor: Gabi Zahiu
Au arbitrat: Denis Haidiner – Nicolae Chițoiu, Dragoș Baluna.

 

Articol scris de Cosmin STAICU
Foto și video CS U Craiova

Cosmin STAICU, Mihai Andries 23 Mar. 2014, 15:29 Campionat
Pe aceeași temă