VIDEO rezumat | Săgeata și-a întrerupt seria victoriilor la Suceava. Tudoreanu: „Cu puțină șansă cred că puteam să câștigăm”

Marius ANGHEL 21 Sep. 2014, 15:31 Campionat
VIDEO rezumat | Săgeata și-a întrerupt seria victoriilor la Suceava.** Tudoreanu:

Suceava respiră fotbal în acest start de campionat. Aflată la cea mai bună evoluție de când a promovat în Liga a II-a, Rapid CFR continuă să obțină puncte și să se mențină pe podiumul Seriei I. Sâmbătă, în etapa a IV-a, echipa din nord-estul țării a reușit să revină de două ori în fața Săgeții Năvodari, principala candidată la promovare, și în final să obțină un punct meritat. Chiar dacă a marcat de trei ori, o dată în propria poartă, echipa antrenată de Bogdan Tudoreanu și-a mulțumit suporterii veniți în număr mare să vadă meciul de pe stadionul Areni. De altfel, la Suceava, se strâng și cei mai mulți spectatori în tribune dintre toate echipele din Liga a II-a. Cu Săgeata au fost aproximativ 3.500 de persoane.

Cele patru goluri din meciul disputat sâmbătă au fost împărțite echitabil. Publicul a avut ce vedea pe lângă cele două reușite din fiecare repriză, ratările și marile ocazii fiind și de-o parte, dar și de cealaltă. Ganea a deschis rapid scorul după doar 25 de secunde, însă Negru a egalat la fel de rapid, în minutul 6. Repriza a doua a adus autogolul lui Velescu (65), însă nici de această dată Săgeata nu a stat mult în avantaj, deoarcele Matei a adus egalarea în minutul 72, stabilind astfel și sorul final.

Despre meciul cu Săgeata a vorbit la finalul partidei antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu. „A fost tocmai cum mă așteptam, un joc dificil cu echipa, cred, cea mai bună din serie, dar le-am dat o replică bună și cu puțină șansă cred că puteam să câștigăm jocul. Am început prost, am luat gol în primul minut, apoi autogol, dar, v-am zis, per total cred că am făcut un joc bun, băieții s-au dăruit, au făcut efort mult, au întâlnit o echipă bună și vreau să-i felicit pe această cale pentru efortul depus și pentru rezultatul obținut. Este un punct, le-am fi dorit pe toate, dar cred că nu vor face multe echipe puncte cu Săgeata. E principala candidată la promovare și au o echipă maturi și bună”, a spus Tudoreanu.

Tehnicianul a ținut să aprecieze și numărul mare de spectatori care au luat cu asalt tribunele stadionului Areni. „Vreau să-i mulțumesc și publicului pentru că a fost într-un număr mare și galeriei care ne-a susținut în permanență. Sperăm să continuăm pe aceeași linie și să ne întoarcem de la Balotești cu trei puncte și vom vedea ce va fi”.

Întrebat despre arbitraj, oftând, Tudoreanu a spus că jucătorii săi au fost defavorizați, în special în repriza a doua, însă scorul nu mai poate fi schimbat. „Arbitrajul… ce să zic, în a doua repriză i-a adus în permanență peste noi. În toată repriza le-a dat un plus lor, dar asta este situația, nu avem ce face, rezultatul rămâne același”.

Rapid CFR Suceava a acumulat 8 puncte la finalul a patru etape și se clasează pe locul 3 în Seria I, la două puncte în spatele primelor două echipe aflate la egalitate, Academica Argeș și Săgeata Năvodari.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto și video: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 21 Sep. 2014, 15:31 Campionat
Pe aceeași temă