VIDEO | Păcurar, în lacrimi când a venit vorba despre Ionuț Popa: „Să schimbăm subiectul. Suntem afectați de starea dânsului”

Marius ANGHEL 16 May. 2019, 19:21 Campionat
VIDEO | Păcurar, în lacrimi când a venit vorba despre Ionuț Popa:**

Nu mai e un secret că starea de sănătate a lui Ionuț Popa, antrenorul principal al echipei UTA, nu e dintre cele mai bune. Dimpotrivă, experimentatul tehnician, aflat în concediu medical, nu mai este mereu disponibil pentru un sfat sau indicații de ordin tactic sau tehnic, deși situații precum cea din meciul de ieri cu Aerostar, când UTA era din nou condusă la pauză, ar avea nevoie de intervenția sa, fie ea și prin intermediul telefonului.

Întrebat după meci dacă vocea lui „Mister” lipsește în vestiar, antrenorul secund Cristian Păcurar a făcut o pauză de 6-7 secunde, timp în care i-au dat lacrimile.

„Nimic… să schimbăm subiectul. Bineînțeles, că sunt și suntem afectați de starea lui nea” Popică. Dânsul are toate meritele când câștigăm, a adus jucători, el a vrut să creeze această echipă… Din păcate, din pricina nenumăratelor accidentări și suspendări nu am făcut tot ce am vrut să facem”, a spus printre lacrimi „secundul” arădenilor.

Mergând mai departe, Păcurar nu agreează deloc postura în care se află de la asumarea acestui semi-interimat. „Nu i-aș dori niciunui antrenor să fie în locul meu. Eu nu consider că am dușmani, sunt păreri pro și contra mea… Sunt multe lucruri pe care le lăsăm aici și așa, bine că am câștigat”, a mai spus tehnicianul.

11 meciuri au trecut de când Cristian Păcurar conduce echipa de pe margine, iar Ionuț Popa se află în concediu medical. Ultima partidă în care Popa a stat pe bancă a fost cea cu ACS Poli, câștigată cu 2-1, desfășurată la Arad pe 9 martie.

Sursa: Sport Arad
Video: TV Arad

Marius ANGHEL 16 May. 2019, 19:21 Campionat
Pe aceeași temă