VIDEO | Miroslava respiră. Ieșenii au produs surpriza la Balotești și au obținut a doua victorie din acest sezon. „Ne dă puțină liniște”

Știința Miroslava a bifat, sâmbătă, al doilea succes stagional în Liga 2, 2-1 (1-1) la Balotești, și s-a apropiat la trei puncte de prima echipă aflată deasupra liniei retrogradării. Ieșenii au revenit în joc după ce au fost conduși încă din primele minute ale partidei ce a contrat pentru etapa a 9-a.

Ilfovenii de la Balotești au deschis scorul în minutul 13, prin Bogdan Marciuc, în urma unui corner, dar oaspeții au restabilit egalitatea în minutul 29, prin Alexandru Taciuc, tot după un corner. Golul victoriei Științei a fost marcat de Alexandru Marin, în minutul 76, cu un șut de la marginea careului. Ieșenii au acumulat șapte puncte după acest al doilea succes și privesc cu optimism spre următorul meci, cu CS Afumați.

„Am primit gol repede, dar am reușit să ripostăm bine. Am egalat dintr-o fază fixă și mă bucură acest lucru, pentru că am lucrat mult la antrenamente fazele fixe. La 1-1 am pus stăpânire pe joc, am marcat golul de 2-1, iar în ultimele zece minute am ratat trei mari ocazii, singur cu portarul. Este o victorie mare pentru noi, foarte importantă, care ne dă puțină liniște în perspectiva meciului din etapa viitoare, cu Afumați”, a declarat antrenorul Științei, Cristian Ungureanu.

Tehnicianul speră ca echipa sa să spargă gheața în etapa viitoare și să câștige primul meci la Uricani în Liga a 2-a, împotriva formației CS Afumați.

„Urmează un nou meci foarte important pentru noi, cu CS Afumați, pe care trebuie neapărat să-l câștigăm. Dacă batem acasă, suntem pe un drum bun. Trebuie să legăm două victorii, putem face acest lucru. Cu liderul Hermannstadt am făcut o primă repriză bună, am pus presiune pe adversar, asta trebuie să facem și cu Afumați, dar pe tot parcursul jocului. Ne trebuie această victorie pe teren propriu, avem nevoie de un prim succes la Uricani. Cu toții așteptăm acest moment, și noi, și publicul”, a completat Ungureanu.

După nouă etape disputate în Liga 2, Știința Miroslava se află pe locul 17 din 20, cu 7 puncte, cu două mai puțin decât UTA și cu trei față de Olimpia, prima clasată deasupra liniei retrogradării.

Ieșenii joacă sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 11:00, pe teren propriu, la Uricani, cu CS Afumați, echipă aflată pe locul 14, cu 11 puncte, și care în ultimele patru etape e în creștere de formă după ce a obținut următoarele rezultate: 2-0 cu Olimpia (d), 2-0 cu UTA (a), 1-1 cu Pandurii (d) și 2-1 cu ASU Poli (a).

Știința în meciul cu Balotești: Țintea – G. Maxim (cpt.), Andr. Chindriș, Mateciuc, Cerneuțanu, Săvoaia, Cărăruș, Asăvoaei (Nemțanu 58), Căinari (Izmană 74), Taciuc (H. Crișan 87), Al. Marin. Rezerve neutilizate: R. Avram – Agrigoroaei, Buhăcianu, Ed. Sandu.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto și video: fb Știința Miroslava

Pe aceeași temă