VIDEO | La un pas de desființare, SC Bacău s-a impus în meciul cu ACS Berceni

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 18 Mar. 2015, 19:37 Campionat

Chiar dacă băcăuanii nu au fost siguri că se vor putea prezenta la acest meci, al etapei a 20-a, aceștia au reușit să învingă cu scorul de 3-1 pe ACS Berceni, după o partidă ce le-a aparținut în totalitate. Pe o vreme potrivnică, cele două echipe au arătat un joc plăcut, chiar dacă nu au fost multe realizări tehnice.

Prima ocazie a partidei a însemnat și primul gol. În minutul 12, Petrariu a degajat un balon peste apărarea adversă, mingea a ajuns la Vraciu care a scăpat singur cu portarul și a înscris cu un șut pe jos. Oaspeții au reușit să egaleze opt minute mai târziu, când Enciu a primit o pasă la marginea careului, iar acesta a înscris cu un șut la colțul scurt din 16 metri. În minutul 26, ACS Berceni a realizat o fază frumoasă de atac finalizată cu șutul lui Ghinea, apărat de Petrariu. Băcăuanii au reușit să preia din nou conducerea în minutul 36, după ce Pungă a centrat în careu, Epaninonda Nicu nu a reușit să respingă, iar balonul a ajuns la Lozneanu care a înscris cu capul din 4-5 metri.

Repriza secundă a fost dominată în totalitate de băcăuani, oaspeții nereușind să își creeze ocazii clare de gol. În minutul 60, Căinari s-a aruncat în careu și a solicitat lovitură de la 11 metri, însă arbitrul i-a acordat cartonaș galben pentru simulare. După 15 minute, Vraciu a reușit să obțină un penalty pe care tot el l-a fructificat, închizând tabela la scorul de 3-1.

Sport Club Bacău a acumulat 27 de puncte după această partida, iar sâmbătă urmează să joace tot pe propriul teren cu Academica Argeș, însă, încă nu se știe exact dacă băcăuanii se vor putea prezenta.

SC BACĂ‚U        3
ACS BERCENI    1

Vraciu ”12, ”75 – pen., Lozneanu ”36 / A. Enciu ”20

Petrariu – Mihălăchioaie, I. Ursu (Țuțu ”50), Lozneanu (cpt.), Sascău – Căinari (Curiliuc ”71), Adăscăliței, L. Dumitriu, Pungă – Vraciu, C. Neagu (A. Pavel ”66)
Rezerve neutilizate: Em. Savu – Luncanu, Strugariu, Drugă
Antrenor: Cristian Popovici

I. Popescu – Dobrosavlevici, C. Sandu, M. Popescu, E. Nicu (cpt.) – Scărlătescu (A. Pătrașcu ”46), G. Ghinea, Pivniceru (Jugaru ”67), C. Mihai – R. Văduva (D. Lemac ”69), A. Enciu
Rezerve neutilizate: Meilă – L. Cristea, Krausz, Dapo
Antrenor: Adrian Mihalcea

Stadion: Letea (Bacău); Spectatori: 50; Arbitru: Marius Nechita Chioran ; Asistenți: Doru Claudiu Lucaciu și Andra Simona Hiticas (toți din Cluj-Napoca); Jucătorul meciului: George Pungă.


Cătălin Vraciu care scapă singur cu portarul și înscrie cu un șut pe jos, în stânga lui Justin Popescu. 1-0

Andrei Enciu primește o pasă la marginea careului după care șutează de la 16 metri la colțul scurt a lui Răzvan Petrariu, reușind egalarea. 1-1

Georgel Pungă driblează un fundaș, centrează în careu, de unde Epaminonda Nicu respinge la căpitanul Andrei Lozneanu, care înscrie cu capul de pe linia careului de șase metri direct în vinclu. 2-1

Cătălin Vraciu este faultat în careu și arbitrul dictează penalty. Execută tot el și stabilește scorul final. 3-1

Articol și foto de Horia Alexoae

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 18 Mar. 2015, 19:37 Campionat
Pe aceeași temă