VIDEO | Foresta a făcut figurație la Afumați și a suferit cel mai categoric eșec al sezonului

Marius ANGHEL 15 May. 2017, 13:41 Campionat
VIDEO | Foresta a făcut figurație la Afumați** și a suferit cel mai categoric eșec al sezonului

Aflată în pragul desființării, motiv pentru care a făcut deplasarea la Afumați în ceasul al doisprezecelea, ca urmare a ajutorului primit din partea FRF în privința cazării și din partea firmei rădăuțene Tarsin, care a asigurat transportul, Foresta a făcut figurație, sâmbătă, la Afumați, acolo unde a suferit cel mai categoric eșec al sezonului, 0-6, într-un meci contând pentru runda cu numărul 34.

Prima repriză a fost cu adevărat una catastrofală, sucevenii încasând gol după gol. Gazdele și-au început festivalul încă din minutul 4, atunci când Vasile Olariu a transformat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri. 2-0 s-a făcut imediat, în minutul 9, după ce Marian Vlada a transformat un penalty acordat pentru un henț în careu comis de Masella. Sucevenii puteau reduce din handicap în minutul 18, însă portarul Muțiu a scos din vinclu mingea expediată din lovitură liberă de Drugă. Apărarea Forestei a cedat însă din nou la jumătatea primului mitan, Costache punctând pentru 3-0 după o acțiune personală finalizată cu un șut la colțul scurt, din careul mic. Finalul primei reprize a aparținut tot formației gazdă, care a mai înscris de două ori, prin Vlada, lansat în adâncime, care a șutat fără speranțe pentru Niga, și Ștefan Vasile, printr-o lovitură de cap.

Conduși cu 5-0 la pauză, sucevenii nu au reușit mare lucru nici în partea secundă, care a fost mult mai săracă în evenimente de poartă decât prima repriză. Singura fază notabilă s-a produs în minutul 89, atunci când Alexandru Mitu a înscris pentru 6-0 după o altă mare eroare a apărării Forestei.

CS AFUMAȚI – FORESTA SUCEAVA   6-0
Vasile Olariu 4′, Marian Vlada 9′ – pen., 39′, Valentin Costache 23′, Ștefan Vasile 43′, Alexandru Mitu 89′

Muțiu – Al. Gheorghe (Căliani 57′), Buzea, Rz. Patriche (cpt.), Robicek – Vas. Olariu, Vl. Tudorache – Șt. Vasile (Al. Mitu 47′), Rz. Avram (Petculescu 63′), Val. Costache – Vlada
Rezerve neutilizate: Obretin – Botea, Verdeș, Ad. Popa
Antrenor: Vasile Neagu

Niga (Hînțăscu 46′) – Mihălăchioae, D. Lung (cpt.), Masella, Drugă – Cerlincă (C. Buziuc 60′), Vl. Stănescu, Dumitriu (Dănilă 46′), Căinari – Vraciu, Grumezescu
Rezerve neutilizate: – Alin Florescu, Coroamă, Aeroaiei
Antrenor: Marius Lup

Stadion: Comunal (Afumați); Arbitru: Mihai Amorăriței (Câmpina); Asistenți: Gabriel Ion Cătană (Târgoviște) și Răzvan Mihai Dobre (Șotânga).

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: Mihai ANDRIEȘ (FRF.ro)

Marius ANGHEL 15 May. 2017, 13:41 Campionat
Pe aceeași temă