VIDEO: Elek a răpus Brăila!

Marius ANGHEL 07 Nov. 2013, 17:33 Campionat
VIDEO: Elek a răpus Brăila!

Ploaia și vântul venite parcă de nicăieri nu i-au înmuiat pe băieții lui Gyuszi Balint, care erau conștienți că situația din clasament nu le mai permite pași greșiți. Debut în forță, cu Elek și Tatarciuc trecând pe lângă deschiderea scorului încă din primele cinci minute.

Gazdele „înclină” terenul către poarta veteranului Leu, însă lipsa de inspirație în fața porții continuă să îi dea bătăi de cap lui Balint. Elek își mai trece în cont două ocazii uriașe, iar Sorin Marin îl pune și el la încercare pe portarul brăilenilor, prin șuturi din afara careului. Aproape de finalul primului mitan, Necoară de la oaspeți oferă Unirii un cadou gratuit și își lasă echipa în zece.

După reluare, părea să se repete un scenariu de joc pe care spectatorii îl mai văzuseră la vizita Rapidului. Dominarea Tărlungeniului este una care nu mai produce ocazii, oaspeții, probabil mulțumiți cu un eventual punct scos în deplasare, închizându-se foarte bine.

Spre final, Sorin Marin execută excelent un corner, iar Elek reia spectaculos în plasă, mingea lovind și bara laterală. A doua victorie în campionat, una extrem de muncită și care a produs o bucurie nemărginită în rândul trupei de lângă Brașov.

„O victorie care apartine în totalitate jucătorilor, venită în urma unui joc bun, în care ne-am creat o sumedenie de ocazii. Golul venit târziu a reflectat starea de spirit a echipei, care a crezut cu convingere totala în cele trei puncte până la final”, a declarat Gzuszi Balint.

Unirea Tărlungeni – CF Brăila 1-0
Elek (83)

Iacob – Vlasceanu, R. Barbu, Tatarciuc, Iaru – Brujan, N. Cristea (64 Marcăș) – Lita (46 Enceanu), L. Nicolae (86 Postolache), Sorin Marin – Elek

Leu – Bosoi, Ignat, Ivan, Necoară – Frunză, Neagoe (65 Ciocâlteu), Ochia, Iordache – Ndigwe (46 Spiridon), Cazan

 

Sursa: Bună ziua Brașov

Marius ANGHEL 07 Nov. 2013, 17:33 Campionat
Pe aceeași temă