VIDEO. CSM și CSU au plictisit Zăvoiul cu jocul lor foarte modest

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 10 May. 2014, 22:54 Campionat

CSM Râmnicu Vâlcea și CS Universitatea Craiova s-au anihilat reciproc și au oferit celor 2.000 de spectatori prezenți în Zăvoi un joc foarte modest, departe de ce se aștepta de la două candidate la promovare.

Dacă până acum a mizat pe sidetmul 4-3-3, Lincar a schimbat azi în 4-2-3-1, special pentru a bloca Craiova, lucru care i-a reușit, însă Vâlcea a suferit la faza de construcție. Balint a făcut și el schimbări, Ferfelea și Varga au rămas acasă, au apărut Kitanovsky sau Valskis, dar la Curelea nu a ajuns nicio minge utilizabilă. Cele două echipe au oferit o luptă surdă pentru balon la mijlocul terenului, pe un gazon greu.

Momentul cheie al disputei din Zăvoi s-a petrecut în minutul 29, când Patriche a blocat cu mâna șutul lui Briceag, iar centralul Bârsan a acordat penalty-ul mai mult decât evident. Execuția lui Bogdan Geantă a fost însă una în nota jocului, adică una foarte slabă și portarul Brac a reținut.

Nimic nu s-a schimbat după pauză și spectatorii s-au plictisit teribil în tribune și au părut mai interesați de rezultatul de la Reșița. Din minutul 77, CSM a rămas în inferioritate, după eliminarea lui Nkongue, care a făcut henț, primind al doilea galben. A fost un cartonaș previzibil pentru camerunez, foarte nervos în a doua parte a jocului. 

În superioritate, Craiova a urcat mai mult, dar tot nu și-a creat ocazii. Vâlcea a fost mai periculoasă prin contrele lui Iancu și Adi Popa.

În final, s-a terminat 0-0, un rezultat care oglindește perfect cele întâmplate pe teren. Rezultatul avantajează CS U Craiova, care este în continuare principala favorită la locul doi, însă Vâlcea păstrează în continuare speranțe.

CSM RÂMNICU VÂLCEA
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
0-0

Matache – Samson, Deaconescu, Pîrvulescu, Briceag – I. Stoica (cpt.), Cîrstoiu – Ad. Popa (O. Popescu ”90), Bg. Geantă (Todea ”56), Codin (D. Iancu ”68) – N”Kongue
Antrenor: Erik Lincar
Eliminat: N”Kongue ”77 (cumul de galbene)

Brac – Ljubinkovic, Izvoranu, Patriche, Vătăjelu – Vandelanoitte (Ad. Ionescu ”46) – Kitanovski (Cr. Ganea ”63), Pleșan (cpt.)(Precup ”80), Valskis, Sin – Curelea
Antrenor: Gabi Balint

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto: Dan LIXANDRU

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 10 May. 2014, 22:54 Campionat
Pe aceeași temă