Victorie reconfortantă și Brăila e din nou în obiectiv

22 Apr. 2012, 21:02 Campionat
Victorie reconfortantă** și Brăila e din nou în obiectiv

Aproximativ 1000 de brăileni au ținut să vadă la fața locului partida din cadrul etapei a 22-a din liga a doua la fotbal, dintre CF Brăila și Dunărea Galați, joc ce a fost la discreția echipei brăilene și care s-a încheiat cu scorul de 4-1 (2-1) în favoarea formației antrenată de Ion Viorel.

Nici nu începuse bine meciul, și gazdele deschideau scorul prin Călin, cel care a reluat cu capul în plasă lovitura de colț executată dec pe partea dreaptă de Necoară: 1-0 ( min. 2)!! Replica gălățeană a venit prompt, iar Bucuroiu a scos de sub transversală mingea expediată de Cristea din lovitură liberă de la 25 de metri, lateral dreapta (min 8)! Apoi, în minutul 23 Ivan a respins în corner o minge de la 1-2 metri de poarta brăileană, după un șut a lui Cârjean, iar din lovitura de colț care a urmat Florea a resatabilit egalitatea: 1-1!! Până la pauză cele două formații se „studiază” reciproc, iar în minutul30, Pălimaru prinde un voleu de zile mari de la 10-11 metri de poarta gălățeană iar mingea s-a dus în colțul lung al porții apărate de Măstăcan: 2-1 (min. 30).

După pauză meciul devine anost, dar totuși Bosoi reușește să reia cu capul în plasă, din plonjon, lovitura libereă executată foarte bine de Necoară: 3-1 (min. 49). După acest gol brăilean, meciul devine plictisitor, cu ambele formații menajându-se reciproc, dar în minutul 60 se stabilește scorul final: a fost o lovitutră de colț executată de Necoară, iar Câmperanu a reluat cu capul în stânga portarului: 4-1 (min 60).

De aici și până la finalul partidei nu s-a mai jucat absolut nimic, cu excepția fazei din minutul 92, atunci când „capul” lui Vlaicu a trecut puțin pe lângă poartă după cornerul executat de Bosoi.

Una peste alta, a fost o victorie muncită și pe deplin meritată pentru elevii antrenați de Ion Viorel, care, după acest succes urcă pe locul cuici cu 35 de puncte, dar în această săptămână pentru brăileni urmează două partide în deplasare: miercuri, la FCM Bacău, și sâmbătă, la Farul Constanța!!

Cele două formații care s-au înfruntat pe stadionul „Municipal” din Brăila, au avut următoarele alcătuiri:

CF Brăila: Bucuroiu – Bosoi, Ivan, Călin, Vlaicu – Ion Gabriel, Otvos, Voicu, Necoară (min. 71 Pungă) – Pălimaru (min. 75: St. Nicoliță), Câmpeanu (min. 80 Prodan). Antrenor: Ion Viorel.

Dunărea Galați: Măstăcan – Radu (min. 30: Cristescu), Cucu (min. 78: Vali Ion), Florea, Ghiocel – Cioinac, Cristea, Enache, Popescu – Bârlădeanu (min. 55 Munteanu), Cârjean. Antrenor: Eugen Baștină.

Au arbitrat bine: Iulian Dima (București) – Daniel Hulubei și Ovidiu Artenie (ambii din Vaslui).

Articol scris de Valentin CONSTANTINESCU

22 Apr. 2012, 21:02 Campionat
Pe aceeași temă